Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2013, 16:54   #1
EliFsS
Keyifli~Üye
 
EliFsS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Mart 2011
Mesajlar: 2.176
EliFsS is on a distinguished road
Puanlar: 6.554, Seviye: 1
Puanlar: 6.554, Seviye: 1 Puanlar: 6.554, Seviye: 1 Puanlar: 6.554, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ağız Kokusuna Pratik Çözümler

Ağız kokusu için ip uçları - Ağız kokusu nasıl geçer - Ağız kokusuna çözüm - Ağız kokusuna ne iyi gelir - Ağız kokusunu geçirmek için ne yapılmalıdır
Ağız kokusu, bir çoğumuzun önemli sorunudur. Sabah uykudan kaktığımızda karşımızdaki kişiye nefesimizin gitmesini istemeyiz. Çünkü pis bir kokudur. Bu kokuyu pratik çözümlerle yok etmek y ada bir süreliğine geçirmek mümkündür.


Tuza veya sirkeye batırılmış birkaç maydonoz yaprağını yemek ağız kokusunu geçirir. Bunun yanı sıra rezene tohumu ve kahve çiğnemekte ağız kokusunda etkili yöntemlerdendir. Aç karna yenen elma da ağız kokusunu kısa sürede alır. Ayrıca bağırsakların çalışmasında da etkili bir yiyecektir. Günde 4-5 defa limonlu su ile ağzın çalkalanması ağız kokusu için kalıcı yöntemlerden biridir. Bu işlem sık sık yapılmalıdır.


Bakterilerin atıkları yani sülfürlü bileşikleri ağız kokusuna neden olur. Ağzımızdaki bakterileri azaltmak için dişlerimizi düzenli olarak fırçalamamız gerekir. Böylece yeni bakteri oluşumu yavaşlayacağından ağız kokusuda az olacaktır. Ayrıca ağzımızın kuru kalmaması için gün içerisinde bol bol su tüketmemiz gerekir.


EliFsS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla