Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Haziran 2013, 11:22   #1
Kelebek
Keyifli~Üye
 
Kelebek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Mart 2011
Mesajlar: 1.155
Kelebek is on a distinguished road
Puanlar: 4.573, Seviye: 1
Puanlar: 4.573, Seviye: 1 Puanlar: 4.573, Seviye: 1 Puanlar: 4.573, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Oyuncak Kurbağa

çocuklara oyuncak yapımı - oyuncak kurbağa nasıl yapılır - çocuklar için oyuncakYumuşak, eğilip bükülebilen bir kurbağa, küçük çocuğunuzun yaşına göre çeşitli boylarda yapabileceğiniz harika bir oyuncaktır. Eliniz değmişken farklı boylarda birkaç tane yaparak, bîr kurbağa ailesi oluşturun.


Yumuşak,eğilip bükülebilen bir kurbağayla oynamak, yerinde duramayan küçükler için büyük bir eğlencedir. Bir çocuk için, son moda bir “fasulye çantası” (kuru fasulye taneleriyle doldurulmuş, atıp tutma oyunlarında kullanılan küçük, dikdörtgen bir yastık) gibi, yumuşak, her yana eğilip bükülebilen bir kurbağayı da yakalamak ve tutmak, düz bir toptan daha kolaydır. Bir ya da daha çok sayıda yerinde duramayan afacana, saatlerce hareket olanağı sağlar.


Sıkı dokunmuş pamuklu ya da pamuklu polyester karışımı, tarazlanmayan kumaşlar kullanın ve şiddetli gerilimlerin etkisinde kalacağı için, dikişlerinin sağlam olmasına dikkat edin: El dikişi de, makine dikişi de yapsanız, sağlamlaştırmak için her dikişi çift olarak geçin. Her kurbağanın üçte ikisini (minik eller tarafından kolayca yakalanabilecek biçimde eğilip bükülebilir olması için, tıka basa doldurmayın), polyester kırpıntıyla doldurun.


Yumuşak, eğilip bükülebiien kurbağa, küçük bir çocuğun kucağında sevgiyle taşıyabileceği bir oyuncaktır; bu yüzden, yıkanabilir bir kumaş seçin. Pamuklu kadife, yün dokuma ya da kalın havlu bezinden daha ağır bir kurbağa yaparsanız, içini kuru fasulyeyle doldurun.


Kuru fasulye doldurulmuş kurbağa, çeşitli biçimlere ve duruşlara getirilebilir; büküîebilir; düz bir zemin üstünde atılarak kaydırılabilir: Üstelik, mobilyalara ya da duvar boyasına zarar vermez. Bir kurbağayı doldurmak için aşağı yukarı 1 250 g kuru fasulye gereklidir.


alıntı

Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla