Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Haziran 2013, 18:21   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul Reklam Tabelası



Tabela

Günümüzde her kesimin bir iş yeri, ofisi, firması veya fabrikası bulunmaktadır. Bu konuda hem firmalarını tanıtabilmek için hem de görsel bir tat katabilmek için tabelalara başvururlar. Tabelalar sayesinde kendilerini en iyi şekilde tanıtabilirler. Bir tanıtım aracı olan tabelaların da güzelliği oldukça önemlidir. Gelin tabela modellerine ince ayrıntısına kadar bakalım.

Zamanımızın en sık kullanılan tabela çeşidi ışıklı tabelalardır. Işıklı tabelalar sayesinde hoş bir görüntü oluşturabiliriz. Bu sayede müşteri çekme konusunda bir adım önde yer alırız. Işıklı tabelalardan sonra ise en çok kullanılan tabela yöntemi ise neon tabelelardır. Bu ürünleri kullanarak şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Genellikle gençlerin ziyaret edebileceği yerlerde kullanılan neon tabelalar, ışıltısıyla bizleri büyülemektedir. Geceleri için de oldukça şık bir görünüme kavuşacak artık işyerlerimiz ve bu sayede daha iyi tanıtabileceğiz işlerimizi.

Diğer tabela çeşitlerine göz atacak olursak bunları da çatı ve duvar tabelaları, baskı tabelaları, otantik tabelalar şeklinde de sıralayabilmemiz mümkündür. Siz de en uygun tabela çeşidini seçerek . istanbulreklammerkezi.com adresinden İstanbul tabela yazarak yaptırabilirsiniz.

istanbulreklammerkezi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla