Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2013, 15:30   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart E Ticaret yolunda ilerleyen adres

Site Adı: Akıllı Ticaret
Site Adresi: http://akilliticaret.com/
Site Konusu : E ticaret

E Ticaret

e-ticaret sanal mağaza kurularak yürütülen bir olaydır. İnternetin hayatımızın her alanına girmesi sonucunda oluşan bazı yenilikler ticaret hayatında büyük bir yer kaplamıştır. Bir mağaza açtığınızda bunu geliştirmeniz herkese duyurmanız için interneti kullanırsınız. Fakat herkesin gelip mağazanızı gezme ihtimali yoktur. Bu oldukça net görülen bir durumdur. E ticaret sizin daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlayan kanal olmaktadır internet üzerinde. Böylece kişilere daha rahat ulaşabilir ve hizmetinizi daha düşük maliyete daha geniş alana yaparsınız. Akıllı ticaret aracı olarak görülen e ticaret yatırımcıların hayatlarını olumlu yönde etkilemesi için sunuluştur ve son derece başarılıdır. İnternet herkese ulaşmanın tüm dünyada ulaşılır olmanın tek yoludur.
Birçok markada bu durumdan yararlanmaktadır. Ve bu sayede mağaza gelirlerinin yanı sıra internet üzerinden satışa da devam etmektedir. Gelişen firmaların büyüme taktiklerinde de e ticaret yoğun bir yer kaplamaktadır. Bu sayede firmalar başka şehirlerde şube sayısını arttırmaktansa e ticaret yöntemiyle kişilere ulaşmayı hedeflemektedir. Bir yere mağaza açmak vergileri izinleri elemanları o mağazaya yapılacak düzenleme dikkate aldığından oldukça pahalı bir olaydır. Fakat kişilere ulaşma gerekliliği de göz ardı edilemez. Ancak e ticaret bu durumun kökten çözülmesinde hem pratik hem de ucuz bir yardımcıdır. http://akilliticaret.com/ sayesinde e ticaretle ilgili birçok konuda bilginiz olacak. Ve alacağınız paketler sayesinde e ticaretin ne derece önemli olduğunu fark edeceksiniz.
Bu siteden alacağınız ticaret paketleri size online mağazanızı kurmanızda yardımcı olacak ve bunu yaparken de üzerinizden desteğini çekmeyecektir. Son derece başarılı yönlendirmeleri olan site size aynı zamanda e ticaretin inceliklerini öğretecek ve ne kadar akıllı bir yatırım yaptığınıza ikna olmanızı sağlayacaktır. İnternet insanlara ulaşmanın en büyük yoludur e ticaret firmanız için önemlidir.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla