Konu: TV İzle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2013, 23:36   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart TV İzle

Web Adresi: http://www.fullarsiv.net
Sahibi: fullarsiv
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: fullarsiv
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:




elevizyon icat edildiği zaman dünyada ülkemize geldiği zaman ise ülkemizde çok büyük yankı uyandırmış ve herkesin hayranlığını kazanmıştı. Karşılaştıkları bu yeni şeyi ilk başlarda sevenler de oldu sevmeyenler de. Zaman içinde herkesin gönlünü kazanmaya başlayan televizyon ülkemize girdiğinde önce test yayınları daha sonra tek kanallı yayınlar ve ardından özel televizyon kanallarının da kurulmasıyla çok kanallı yayına başladılar. İlk bulunduğunda siyah beyaz olan televizyonlar zaman içinde gelişerek renkli hale getirildi ve bununla da kalmayarak teknolojinin gelişmesinle önce küçüldü sonra büyüdü sonra çok daha fazla büyüdü ardından inceldi ve bir eşya olarak da göz zevkimize uygun hale geldi.

İlk kurulduğunda sadece tek kanal üzerinden yayın yapılan ve genel olarak haberleri izleyebildiğimiz televizyonlarda çok kanallı döneme geçildiğinde programcılık alayışı başladı. Televizyon programları, magazin programları, yarışmalar, spor programları, diziler, filmler derken televizyon günden güne hayatımızın içine daha çok yerleşti ve bizi kendisine bağlamayı başardı. Günümüzde her tür seyirci kitlesinin kendi program zevkine yönelik kanal bile bulabildiği televizyonlar şüphesiz ki yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası.

Artık TV izlemek için bir televizyona bile ihtiyaç duymamamız ise teknolojinin bize sağladığı yararlardan bir tanesi. Bir bilgisayar ve internet bağlantısı ile internet üzerinden TV seyretmek sabit bir televizyona bağlanmaktan çok daha mantıklı ve rahat. www.fullarsiv.net bunun için kurulmuş bir site. Günün istediğiniz saatinde ziyaret edebileceğiniz ve istediğiniz televizyon kanalını rahatlıkla izleyebileceğiniz bu siteyi bir kere ziyaret ederek televizyon izleme alışkanlığınızı kısa sürede değiştirecek ve artık siz de sevdiğiniz program ve dizileri internet üzerinden izlemeye başlayacaksınız. İster evde ister iş yerinizde olun bir bilgisayar ve internet bağlantısının olduğu her yerde gönlünüzce TV izlemek için linki tıklamanız yeterli olacaktır.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla