Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Haziran 2013, 15:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 2013 modelleri

Web Adresi: http://www.yenisezonmodeli.com
Sahibi: yenisezonmodeli
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: yenisezonmodeli
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:


2013 yazı moda dünyası tarafından belirlenen trendler ile çok hareketli geçecek gibi gözüküyor. Ayakkabılarda kıyafetlere, saçlardan makyaja kadar birçok konuda iddianın ve canlılığın ön plaa çıktığı bu sezonda hanımların çoğu demode bir yaz geçirmemek için dolaplarını baştan aşağıya yenilemek durumunda kaldırlar. Neonlar, canlı renkler, kısa saç kesimleri, doğal makyajlar gibi birçok konuda köklü değişimler yaşanan 2013 yazı etkilerini önümüzdeki yıllarda da gösterecek gibi gözüküyor. Kıyafetlerden ayakkabılara, çantalardan kemerlere yenilenen ve canlı renklerin hakimiyetine giren 2013 modelleri bayanların gönlünü çok kısa sürede kazandı.

Canlı renklerde düzenlenen ve boyları kısalan abiye modelleri, kısa ve iddialı kesimlerle canlanırken doğal renklere yönelen saç modelleri, eskiye dönüşün ön planda olduğu gelinlik modelleri ve doğallığın ön planda tutulduğu tesettür modelleri ile gümbür gümbür bir yaz bizi bekliyor. Genç hanımlar için hazırlanan koleksiyonlarda canlı renklerin yanısıra neonlarla da çok fazla karşılaştığımız gibi orta yaş bayanlarının da daha klasik çizgilerle ancak yine canlı renklerde giyindiklerini rahatlıkla görebileceğimiz bu yaz sezonunda düğün salonlarında bayanların daha eski zaman gelinlikleri giydiğini görecek ve tesettürlü bayanların da sadeliğini yanına şıklığı eklediklerine şahit olacağız. Sokaklarda kısa saçlı bayanlarla karşılaşacağımız bu yaz sezonunda plajlarda da plaj modasının canlı renklerin ve neonların hakimiyetine girdiğini rahatlıkla görebileceğiz.

Böyle iddialı ve canlı geçecek bir yaz için hazırlanmanın en iyi yolu ise şüphesiz ki doğru moda bloglarını, doğru internet sayfalarını ve doğru moda dergilerini takip etmek olacak. Canlı ve modaya uygun gözükmek uğruna yapacağımız hatalarla fiyaskolarla karşılaşmamak ve demode gözükmemek için ise http://www.yenisezonmodeli.com adresini ziyaret etmemiz yeterli olacaktır. Bu sitede tüm hanımlar ayakkabılar, çantalar, elbiseler, kombinler, saç modelleri gibi birçok konuda bilgi bulabilecek ve 2013 trendlerini yakından takip etme şansı elde edecekler.Siz de 2013 yazına şıklığınızla damga vurmak istiyorsanız en kısa zamanda bu siteyi ziyaret etmelisiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla