Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2013, 16:31   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Son trendler saÇlar

Web Adresi: http://www.guncelyazar.net
Sahibi: guncelyazar
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: guncelyazar
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:


Gelişen moda ile birlikte kıyafetlere uygun saç modelleri de tasarlanmaktadır. Eskinin saç modeli olan maşalı saçlar günümüzde hala trend modellerden birisidir. Önceden ütü ile düzleştirilmeye çalışılan saçlar şimdilerde teknolojinin sunduğu bir hizmet olan saç düzleştiricisi adı verilen bir alet yardımıyla düzleştirilmektedir.

Son zamanlarda ise daha farklı saç şekilleri göze çarpmaktadır. Öndeki saçların uzun tutulup arka kısmın kesilmesi, kadınların erkek şekliden kısacık kestirmeleri ve farklı renklere boyamaları kadınlar arasında görülen fenomenlerdir. Özellikle düğünlerde gelin başına çok özen gösterilir. Yapılan modelin hem geline yakışması gerekir hem de gelinlikle bir bütün oluşturması. Nişanlarda da aynı durum geçerlidir. Nişan elbiseleri i çok gösterişli olmadığı için daha doğrusu genellikle sade elbiselerden yana seçim yapılması saç şeklinin de çok abartılı olmasını gerektirmiyor.

Saç şeklinin kıyafetle bir bütün oluşturmasına genelde kadınlar dikkat etmekteler. Kıyafette ve saçın bir bütün oluşturması hanımları daha zarif göstermesi açısından önemlidir. Abiyeler ilgi görüyor. Erkeklerde çok fazla saç stili olmadığı için genelde bir benzerlik söz konusu olur. Ancak kadınlar küçük yaşlarda bile süslenmeye, gösterişe meraklı varlıklar oldukları için bunu her durumda sergilerler.

Saç uzmanları da saçın yapısına göre hangi şeklin daha uygun olacağını belirler. Aynı durum saç boyasında da geçerlidir. Elbise modelleri internette çok ucuz. Ten rengine uygun bir ton belirlenir. Saçların sıkça boyatılmasının sağlıklı olmadığını belirten saç uzmanları, koyu renk saçarlın renk tonunu açmak için kullanılan boya açıcısının saçları yıpratmakla kalmadığını, üstelik saç tellerinde yanmalara da sebep olduğunu söylüyor. Saç boyasının alerjik özellikleri ise zehirlenmelere de neden olabiliyor. Bu nedenle ilk defa saçınızı boyuyorsanız mutlaka boya kutusundan çıkan alerji testi denemesini uygulayın. Aksi halde istenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir.

Sizde detaylı bilgi için http://www.guncelyazar.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla