Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2013, 18:26   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yumuşak Dokusu İle İç Giyim

Web Adresi: http://www.gumustekstil.com
Sahibi: gumustekstil
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: gumustekstil
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:



Fantezi iç giyim genellikle üzerinde gösterişli ayrıntıları bulunan modelleri ve yumuşak dokusu ile ince kumaşlardan üretildiği için özel günlerde tercih edildiği bilinir. Özellikle İpekli olanları daha çok özel günler için tercih edilir. Bizde bundan yola çıkarak bayanlar için birbirinden güzel şık ve farklı tasarımda modelleri sitemizde sizlerin beğenisine sunduk. Yani anlayacağınız her sezon olduğu gibi bu yolda çizgimizi bozmadık ve her zevke uygun üretilen modelleri ve bir birimizden şık tasarımlarımız ile karşınızdayız.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda birbirinden renkli ve farklı Konseptlerdeki gecelik modelleri ile kaliteyi ve şıklığı ayağınıza getirdik. Rahatlığı ve şıklığı bir arada yakalamak isteyen bayanların vazgeçemeyeceği tercihi olmaya devam ediyor. Değişik renk ve modelleriyle hanımların gözdesi olan ve kendisini özel hissetmek isteyen her kese uygun bir tasarımı olan fantezi gecelikler ve koleksiyonumuzda yer alan tüm modeller bayanların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra sitemizden sutyen modelleri ile daha da güzel ve hoş bir görüntü elde edilebilir.

Saten, tül, dantel ve şifon gibi özel olarak dokunan kumaşlarla tasarlanmış olan çok sayıda renk ve model seçeneğinin bir arada sunulduğu iç giyim modellerini çok uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Tüm modelleri sitemizde mevcuttur. Birbirinden farklı modeller ile hayatınıza canlılık getirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Şeffaf ve transparan detaylarla tasarlanmış tüm bu modellerimiz sitemizde çok uygun fiyatlara sizleri bekliyor. Hanımların bütün kıyafet ve aksesuarlar ile kombine edebileceği şahane sutyen modellerimiz her sezon olduğu gibi bu sezonda kadınların tutkusu olacak. Özel hayatınıza farklılık ve renk katmak istiyorsanız http://gumustekstil.com/ Sitesini ziyaret ediniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla