Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2013, 15:44   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Evden Eve Taşımada Gerekli Olan Şartlar

Web Adresi: http://www.soyluevdenevenakliyat.com/
Sahibi: soyluevdenevenakliyat
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: soyluevdenevenakliyat
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:


Evden eve nakliyat sektöründe yılları aşan tecrübe deneyim ve tecrübelerimizle başta İSTANBUL olmak üzere Türkiye ve genelinde evden eve hizmetlerine ara vermeden devam etmektedir. Firmamız evden eve nakliyat başta olmak üzere ve şehir içi evden eve nakliyat alanlarında başarılı iş faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Soylu nakliyat olarak amacımız ucuz fiyat taşımacılık prensibini ön planda tutmayı hedef haline getirmiştir.

Değerli müşterilerimiz, firmamız yaz kış her türlü taşınma ve kamu personelinin tayini ile şehirlerarası evden eve nakliyat eşya taşımalarımız bir hayli fazladır. Şehirlerarası taşınmalarınızda kaliteli hizmet almak istiyorsanız mutlaka firmamızı arayarak teklif almanızı tavsiye ediyoruz. Rize nakliyat olarak iyi mutena, kaliteli dürüst, sorunsuz ve konforlu bir taşınma için ihtiyacınız olduğu her an yanı başınızdayız. Türkiye genelinde taşıma ve nakliyat işlerinde size verdiğimiz süre içerisinde nakliyat işlerinizi yaparak sözümüzde dururuz. Firmamız, bu hususla evden eve taşımacılık konusunda en iyi hizmeti vermeyi kendisine kural ve prensip olarak benimsemiştir. Araçla yükleme yaparken veya eşyalarınız aracınızın üzerinde iken bir sorunla karşılaşıldığında sigorta kapsamında tüm mağduriyetiniz anında giderilir

İstanbul evden eve nakliyat olarak bir hayli sayıda nakliyat firmasının görev aldığı bu sektörde hemen her kesimden insana bütçeye ve her kalitede hizmet veren firma firmamız sektörü içinde edindiği tüm deneyim ve tecrübeleri ile siz değerli müşterilerimize uzman ekip ve personeli ile en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Firmamız, siz müşterilerimize kaliteli ve ciddi sağlam ve güvenli hizmet vermenin haklı gururu ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam ediyor. firması olarak en büyük hedefimiz İstanbul ili üzerinde başta taşıma ve nakliyat işlemlerimizi daha hızlı ve kolay bir biçimde gerçekleşmesiniz sağlamak. Evden eve nakliyat http://www.soyluevdenevenakliyat.com deyince akla gelen tek adres.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla