Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2013, 16:12   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ofis Taşıma Nedir

vWeb Adresi: http://ofistasimaistanbul.com/
Sahibi: ofistasimaistanbul
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: ofistasimaistanbul
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:



Ofis taşımacılığı konusundaki deneyimlerimiz ile Ofis Möble ve diğer eşyaların taşınması sırasında eşyalarınızın hasar görmemesi için hava baloncuklu naylonlarla paketlenir. Eşyalarınızın taşıma işlemi bittikten sonra, eşyalarınız yeni adresinde elemanlarımız tarafında bölüm ve oluşturulan arama numarasına göre özenle paketlenen ofis eşyalarınız aynı özen ve dikkatle elemanlarımız tarafında yeni yerlerine yine aynı özen ve itina ile yerleştirilir. Unutmayın sizin memnuniyetiniz bizim gururumuz olacaktır. Bu hizmetler doğrultusunda firmamızın sunduğu sigortalı taşıma hizmeti ile aklınızda taşınma ile ilgili hiçbir soru kalmaz.

Ofis araç hizmeti konusunda önemli başarılara imza atan firmamız Ofis Taşıma, paketleme taşıma, monte edilmesi çalışmaların da yenilikler getirmekte ve hayatınızda büyük kolaylıklar sağlamaktadır. İş yeri ve ofis taşıma konusunda son derece deneyimli ve tecrübeli olan firmamız bu anlamada eğitim alarak yetiştirilmiş tecrübeli elemanlarımızdan oluşan ekip ve kadrosuyla ile siz değerli müşterilerine ofis taşıma hizmeti vermektedir. Ofis eşyalarınızı taşıma işlemleri için gerekli tüm malzeme, bilgi, ilke, personel araç kapasitesine sahiptir. Bu anlamda firmamız Möblelerin de monte ve montesi tabi bunların paketlenmesin çok itina ve özen göstermektedir.

Firmamız ofis taşımacılık alanında önemli başarılara imza atmıştır ve atmaya da devam ediyor. Siz isteyin biz ofisinizi istediğiniz adrese taşıyalım. Firmamız uzman paketleme ekibimiz ile tüm eşyalarınızı büyük bir özen ve dikkatle ambalajlar. Sonraki aşamada ise paketlediği bu eşyaları yine aynı özen ile ofis nakliyat aracına yükleyerek yeni adresinize taşınmasını sağlar. Firmamız bu bağlamda Ofis nakliyecilik mevzusundaki başarılı çalışmaları ile her zaman rakiplerine gölgede bırakmıştır. Yenilikçi ve uzman kadrosuyla her ihtiyacınız olduğunda hizmetinizdeyiz. Yıllara varan deneyimleri ile Ofis eşyalarınızı dilediğiniz yere taşır Unutmayın ki http://ofistasimaistanbul.com/ ile ofis eşyalarınız tamamen güvence altında olacaktır.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla