Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2013, 18:52   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 2013 Ayakkabı Trendi

Web Adresi: http://www.modaguru.com
Sahibi: modaguru
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: modaguru
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:


2013 Ayakkabı modellerinde de renkler, kıyafetler kadar ayakkabıları da sarmış durumda. Nereye baksanız renkli bir sezon tasarımcılar, aklımızı başımızdan almak istiyor. Bizde bu misyonla yola çıkarak sevdiğiniz tüm markaların iddialı modellerini sizin için moda blog sayfamızda sizin için bir araya topladık. Ayakkabı modellerine toprak ve pastel renkleri taşıyan ayakkabı üreticileri Doğanın izlerini taşıyan ayakkabıları hanımlar için tasarlamıştır. Ayakkabılar üzerinde kullanılan aksesuarlar arasında yer alan ****l fermuarlar kilitler, fiyonk ve zımbalar eskitilmiş modeller çoğunlukta.

Abiye ayakkabılarında ise son trendler gösterişli topuklar! Ön modeller planda olacaktır. Yaz aylarının vazgeçilmez seçimlerinden sandalet modelleri hanımların bu yılda hoşuna gideceğini düşünüyorum. Yine birbirinden güzel renk ve model tasarımlar yüksek bir tercih kitlesine sahip olacak. Klasik modellerin çok uzağında, farklı ve renkli çizgileriyle hayranlık uyandıran, modeller farkınızı ortaya koyacaktır. Şık ve tarz görünümleri, alışılagelmişin dışında bir zarafeti dantel ayakkabı modellerinden seçim yaparak şıklık yatabilir.

Canlı Renk ve desenleri ile sıcacık yaz güneşi gibi içimizi ısıtan elbiseler bu sezon değişik model ve tarzları Özellikle tek parçadan oluşan maksi elbiseler. Özellikle tek omu açıkta bırakan dantel ve şifon ayrıntılı modellere bakmadan geçmeyin derim Derin göğüs dekoltesi ile göz dolduran tunikler de özellikle siyah rengin hâkim olduğu gözden kaçmıyor. Çekici ve seksi görünmek isteyen bayanlar bu sezon işiniz hayli zor. Canlı desenler ve renkler kadar dantel elbise modelleri özellikle zarafet ve şıklığın temsilcisi .Tüm bu farklı desen ve renkleriyle bayanların favorisi olan elbise, ayakkabı, çanta, markaları en son en yeni modelleri en son moda haberleri sayfamızdan her zaman takip edebileceksiniz. Kadın için moda deyince akla gelen her şey www.modaguru.com burada. Moda haber takipçilerine duyurulur.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla