Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2013, 19:20   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni Gezegen Hediyeleri İlgi Çekiyor

Web Adresi: http://yenigezegen.com/
Sahibi: yenigezegen
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: yenigezegen
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:



Hediye almak hem keyifli hem de zorlayıcı bir dönemin başlangıcıdır sevgililer günü hediyesi i ya da doğum günü hediyesi gibi hediyeler hem telaşın hem heyecanın hem de stresin olduğu bir süreçtir. Çünkü karşındakini önemsediğini göstereceğin en önemli günlerdir bu aralarda olanlardır ve en iyisini en farklısını onlara sunmak istersiniz. Önemsediğiniz bir kişiye hediye almak hepsinden daha zordur çünkü birçok detay vardır onunla ilgili bildiğiniz ve hangisi en çok diye bir seçim yapmanız gerekir. Hediye almak için kişiler günlerce gezer bazen. Daha fazla çeşide ulaşmak ve mağaza mağaza dolaşmamak yorucudur ve hediyelik eşya satan mağazalar genelde aynı içeriktedirler. Boşa zaman kaybı olarak nitelendirilebilirler.

http://yenigezegen.com/ erkeklere hediye alma konusunda dahi size yardımcı olacaktır. İlginç hediyeler bulmanız mümkün olan sitede daha fazlasını da bulacaksınız. Oldukça fazla ve değişik seçenekler sunan sitede güzel ürünleri almak sanal sepetinize atmak kadar kolay. Ayrıca ürün takibi yapabilmeniz için site bir de sepetteki sayıyı belirlemenize yardımcı sayaç koymuş durumda. Kayıt olur direk hediyenizi seçmeye başlayabilirsiniz. Her kişinin zevkine keyfine göre ürün yelpazesini genişletmeye çalışan site büyük ilgi görmekte ve amacına ulaşmayı başarmaktadır. Klasik kıyafet takı gibi hediyelerden sıkıldıysanız farklı bir hediye alarak hem ona özel olduğunu hem de uğraştığınızı anlaması için standart bir davranış yapıp gömlek ya da takı almamanız için siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Kesinlikle sevilen bir davranış olan hediye almak orijinal birkaç parça arasından seçildiğinde daha güzel ve anlamlıdır. Sizin için hem vaktinizi değerli kılan hem de hediye arayışınıza son veren site oldukça başarılı bir çalışma halinde size birçok farklı tür sunmuş ve kategorilerle sizin seçmeniz için beklemektedir.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla