Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2013, 21:30   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İnternet Oyunları

Web Adresi: http://www.oyunkus.com
Sahibi: oyunkus
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: oyunkus
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

Söz konusu oyun oynamak olduğunda akla ilk gelen mecra internet oluyor. Zaman artık çocukların sokağa çıkıp oyun oynadığı günler değil, artık oyun oynamanın yeni adresi internet siteleri oluyor. Ya sosyal medyadan oynanılıyor yahut da direkt oyun sitelerinden. Çocuklar okuldan geldikleri zaman ilk işleri bilgisayara oturup vakit geçirmektir. Bu konuda bilinçli olan bazı ebeveynler önceliği okullarına vermeleri gerektiğini çocuklarına anlatarak belli bir saat diliminde internette oynamalarına izin veriyor. Oysa bazı aileler de katı kurallar koyarak çocuklarının okul zamanlarında oyun oynamalarına izin vermedikleri gibi arkadaşlarıyla da vakit geçirmelerini engelliyor. Oysa uzmanlar bu tutumların yanlış olduğunu vurguluyor. Çocuklar yeri geldiğinde ders çalıştıkları gibi yeri geldiğinde de eğlenceye vakit ayırabilmelidir.

oyunlar bir nevi insanların günün stresini atmak için kullandıkları bir araçtır. Tabi ki bağımlılık yapan oyunlar oluyor ama önemli olan dozunda bırakabilmektir. Lakin tüm gün bir şey yapmadan asosyal biçimde internetin başında vakit harcayan insanlar bağımlı oluyor ve bunun farkında da olmuyorlar. Çocuk oyunları diyerek geçiştirip gerçekleri bastırma yoluna gidiyorlar. Bu da ciddi bir kişisel bozukluğa yol açmaktadır.

Oyun oynarken de sitenin kalitesine, sunduğu oyunların içeriğine dikkat edilmelidir. Her site güvenli olmadığı için müstehcen içerikli oyunları da bünyesinde barındıran siteler mevcuttur. Bunlar hassas konular olduğu için çocuklar söz konusu olduğunda tedbiri elden bırakmamak gerekir. http://oyunkus.com adresine ulaşarak çocuğunuzun gelişimi açısından daha sağlıklı olması için kaliteli oyunların olduğu bu siteye çocuğunuzu yönlendirebilirsiniz. Üyelik formu sayesinde de çocuğunuzun güvenliğini takip etmeniz daha kolay olur. En yeni oyunlar, en çok beğenilenler, araba oyunları , bebe giydirme gibi farklı alternatifler sunarak hiç duymadığınız son çıkan oyunları da bulabilirsiniz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla