Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2013, 16:52   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çanta Tipleri

Web Adresi: http://www.orgumerkezi.com
Sahibi: orgumerkezi
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: orgumerkezi
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:




Kıyafet seçmek bizim için oldukça zorludur. Ayakkabı ise başka bir konu. Ama içinde bizim küçük bir dünyamızı barındıran çantalarımız için her şeyi düşünmemiz gerekir. Giydiğimiz ya da taktığımız her şeyi düşünerek alırız çantayı.

Çanta almaktan önce olan çantalarımızı süslemeye değinmek istiyorum. Bazılarımız el işlerini çok sever. Yapmasını ya da takmasını. Farklı şekillerde el emeği göz nuru işlerin yeri hep baş tacıdır. Bu el işleri ve örgü modelleri sayesinde eski çantalarımıza yepyeni bir görüntü ve hava katabiliriz. Sade çantalarımıza bizi yansıtan ufak detaylarla değişik bir hava katabilir ya da onları olduklarından daha modern gösterebiliriz. Bu tamamen bizim seçimimize ve fikirlerimize kalmış. Karar verip, biraz da el yatkınlığı ile uygulamaya geçmek eski çantalarımızı bize tekrar kazandırabilir. Ya da zamanında havlu kenarı , iğne oyası gibi daha zorlu işlerle uğraşmış büyüklerimiz varsa istediklerimizi tarif edip onların yapmasını da sağlayabiliriz. Biz istedikten sonra gerisi kolay.

Gelelim satın aldığımız veya almayı düşündüğümüz çantalara. Model bakarken internetten yararlanmamak olmaz tabii ki. Girip ünlüler ne takmış takıştırmış diye bir bakalım muhakkak. Ya da dizi izlerken gözümüze çarpan bir modeli bile arayabiliriz. Çünkü internette bizim haricimizde de o çantayı fark edip merak edenler için paylaşanlar olabiliyor. Böyle olaylar yok değil çünkü internet sonsuz bir bilgi kaynağı. Bu yanı da istediklerimiz bulmamıza, seçim yapmamıza ve o hayran olduğumuz kişilere benzememize olanak sağlıyor. Bunun ve daha fazlası için tek tek bir sürü site gezmenize hiç gerek yok. Sadece bir siteye bakmanız yeterli olacaktır. Çünkü aranılan bütün modeller ve yeni fikirlerin sunulduğu bir site var. Onu sizinle paylaşmak istiyorum. İşte o site: http://www.orgumerkezi.com/
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla