Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2013, 19:58   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni Sistemleri Sizde Tanıyın

Web Adresi: http://hizmetdokumu.org
Sahibi: hizmetdokumu
Hosting Sağlayan Firma: kendisunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: hizmetdokumu
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:




Belirli bir süre aşkın hizmet veren kurumlar ve devlet sektöründe kamulaşmış e- devlet gibi sistemler bulunmaktadır. Bu sistemler sayesinde SSK gün sorgulama
ve emeklilik hesaplama gibi çeşitli sistemler bulunuyor kolay ve istediğinizi bulmanız için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hizmet dökümü sayesinde çeşitli bilgilere sahip olacağınız kadar da çok fazla yeni yasaların ve değişiklikleri sizde web sitesini takip ederek yakalayabilirsiniz. Ne zaman emekli olurum olacağım sorunsa cevap arayalar istediklerini bu adreste bulabilirler. Aynı zamanda iş konusunda her türlü çeşitli değişikliklerin yaşandığı 2013 yılında bu değişiklikleri yakından inceleme fırsatı da yakalamış oluyorsunuz ve böylelikle işiniz yokken bile işsizlik maaşı ile ilgili tüm detayları inceleyebiliyorsunuz. Sürekli değişen hastane sistemlerindeki SGK kurumunu daha çok detay bilgisini öğrenebilirsiniz. Böylelikle hiçbir zaman sıkıntı çekmeyeceksiniz gibi kolaylıkla en son haberlerden bilgi sahibi olacaksınız. Özellikle son zamanlarda çıkan bir sürü vergilen, ödenmeyen borçlar, SSK askerlik borçları, gibi birçok alanda e- devlet sistemi ile şifreli olarak giriş yapabilirsiniz. Bu e- devlet sisteminin özelliklerini ve ulaşabilmeniz için tüm bilgiler sitemizde mevcuttur. Tüm mali borçların yanı sıra diğer çeşitli borçlarında öğrenileceği gibi bütün borçlarınızı e- haciz sistemi ile sizde artık kolay yoldan öğrenebilirsiniz ve sitemizde bulunan kafanızda takılan tam bilgisi olmayan yoruma dayalı soruları soru cevap şeklinde de öğrenebilirsiniz. Emekli olduktan sonrada sürekli ilerleyen yasalara yetişmek mümkün değil bunu tek tıklama ile de gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal güvenlik kurumu olan ve sağlık ile ilgili kurum sayılan SGK kurumunu yakından takip etmek için E- bildirge sistemi ile sizde sitemizden yakında çok kolay takip edebilirsiniz.

Detaylı bilgileri öğrenmeniz için http://hizmetdokumu.org adresinden farklı edineceğiniz yeni bilgiler ile kolaylık sağlayabiliriz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla