Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2013, 20:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Türkiye'nin lideri Makrowin Cam Balkon ve Kış Bahçesi Sistemleri



Ülkemizde adı duyulan , güvenilen hizmetler içersinde alışveriş yapmanın tadı ayrıdır. Biraz alışveriş değil de genellikle ihtiyaçları kapsayan cam balkon günlük ihtiyaçlarımız arasında en önemli bir yer de yer almaktadır. Siz de evinizde cam balkon sistemi yapılmasını sağlamak istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz. Makrowin A.Ş Cam balkon ve Kış Bahçesi sistemlerinde Sizler için seferber olmuş durumdadır. Türkiyenin her ilinde toplamda 1000'e yakın bayisi ile sizlere hizmet etmekten mutluluk duyar.

Makrowin cam balkon sistemleriyle yıllar önce başlamış bulunmaktadır. Şimdi ise, cam balkon, kış bahçesi, branda, katlanır cam balkon, bölme cam balkon hizmetleriyle devam etmedir. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti sizler için her ne kadar önemli ise makrowin için daha çok önemlidir. Türkiye'nin en büyük cam balkon ve kış bahçesi sistemleri ile faaliyet vermektedir. Merkezimiz istanbul ili olup Ankara ve izmir bölge bayiliklerimiz ve her ilde onlarca bayimiz bulunmaktadır. Bayilerimizden doğabilecek sorun ve memnuniyetsizleri bizlere bildirmeniz takdirde, o bayiye gerekli sorgulamayı yapabilir, gerekirse bayilikleri elinden alınabilmektedir.

Çünkü müşterinin memnuniyetine önem veren şirketimiz, bu konuda çok hassas davranabilmektedir. Siz de öneri ve şikayetlerinizi makrowin.com web sitemizden bizlere gönderebilirsiniz..
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla