Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2013, 08:05   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Emlak Fırsatları

Manşet Emlak

Ülkede bulunan tüm emlak haberlerinin yer aldığı bir site olan Manşet Emlak geniş kapsamlı çalışan bir portaldır. Aynı zamanda iyi bir danışmanlık görevi bulunan bu sitenin önemi her zaman en güncel ve en doğru bilgileri bildirmek konusundaki kararlılığında olması ve aynı zamanda okuyucunun merak edebileceği pek çok şeyle ilgiyi bilgi verme konusundaki disiplinini korumasıdır.

Emlak hukuku, kentsel dönüşüm, tapu iskân ruhsat işlemleri, konut vergisi, inşaat firmaları ve satılık daire gibi pek çok konuda bilgiler içeren ve en yeni haberleri okuyucuya ulaştırma gayretinde olan sitemiz için önemli olan ziyaretçilerimizin rahatlıkla siteden aradıklarını bulmalarıdır. Pek çok farklı çeşitlilikte haberin sitemiz aracılığı ile okuyucuya ulaşması hangi amaçla olursa olsun ev ve konut ile ilgilenenlerin aradıklarını bulmalarına yardımcı olacaktır.



Yabancıların emlak edinme koşulları, arsa satışında kullanılan argümanlar, yaşanan anlaşmazlıkları neler olduğu ve nasıl çözümlenebileceği, eski binalar için neler yapılması gerektiği, daire satış sözleşmeleri, boşanma konusunda emlakla alakalı yaşanan anlaşmazlıklar gibi pek çok konu sitemizde ele alınmaktadır. Bu anlamda sitemizin tam bir danışmanlık sitesi olduğu söylenebilir.

Bunun yanında inşaat firmalarına yönelik geniş çaplı bilgilere ulaşabileceğiniz firmamız aynı zamanda bir rehber niteliğindedir. Konut kredileri ve konut projeleri ile ilgili bilgi almak istediğinizde de size yardımcı olabilecek bir site olan Manşet Emlak kendini her geçen gün daha da geliştirmektedir.

mansetemlak.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla