Konu: Kar Porselen
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2013, 18:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kar Porselen

Özel bir butik otel açmak demek, içinde buluna her şeyin ve her ayrıntının özel olması demektir. Gelen konukların kendini iyi ve mutlu hissetmeleri, yapılan ikramlarda bile kullanılan Otel personeli kalitelerinin tam anlamı ile mükemmel olması gibi birçok farklı özellik sizleri aynı tema üzerinde tutmaya özen çalışacaktır. Özellikle Kar porselen bu anlamda çalıştığı yüzlerde kurumsal otel ve butik pansiyonlar ile tam olarak istenileni verebilmekte ve ilk kural olarak her zaman kaliteyi öne almaktadır.

Sizlerde otel porseleni ya da genel kullanılan porselen ürünlerinizi değişecek iseniz, mutlaka Kar porselenin Fine Bone Porcelain serisine bir bakmanızı öneririz. Aradığınız zarafet ve ince tasarım bu ürünle buluyor ve sizlerin daha iyi bir ağırlama yapabileceği ünler ile baş başa bırakıyor.

Her şeyi ile özenerek yapmış olduğunuz tesisinizde kullanacağınız porselen kupalarınız da yine aynı özen ile işlenmelidir. Dilerseniz güzel bir Osmanlı motifi ay da otelinizin adını anımsatan bir logo ve ya baş harfleriniz. İstediğiniz her detay büyük bir işçilik ile porselen kupalara işlenir ve sürekli elden ele dolaşacak olan ama kolay kırılmayacak olan bir ürüne sahip olmuş olacaksınız.

Her yıl giden giderlerinizden hiç değil se porselen giderlerinizi biraz hafifletin ve almış olduğunuz kaliteli Fine Bone Porcelain ürünleri ile gerçek kombin ve ekonomiyi bir arada yalayın. Yıllarca kullanacağınız kadar kaliteli olan bu ürünlerin hepsi özel üretim olup itina ile işlenmektedir.

Dilerseniz konuk olarak gelen tüm misafirlerinizi uğurlama esnasında bir promosyon kupa ile yolculayabilir ve hoş bir anı verme nezaketini göstermiş oluşunuz. Toplu alımlar ile sizlere çok uygun fiyata mal olacak bu hediyeler sizler için küçük, verdiğiniz müşterileriniz için büyük hediye olacaktır. Hem sizler kendinizi hatırlatın, hem de gelen konukların daha hoş ve memnun olmalarını sağlayın.

Dilediniz her ebatta ve her modelde promosyon kupa üretimi yapılabilmektedir. İsterseniz siz hiçbir tasarıma karışmaz ve sizlere gösterilen tasarımlardan birini seçebilirsiniz. Hedef her zaman en kaliteli ama en uygun fiyatlı ürünleri sizler ile tanıştırmak ve her zaman daha ileriye gidebilmektir.

Bu anlamda bakanın gözlerini ayıramadığı Fine Bone Porcelin ürünleri ile artık porselen şıklığını yaşatıyor olacak ve üzerinde yenilen yemekler ayrı bir güzellikte sizlere sunuluyor olacaktır. Sizlerde tüm bu ihtiyaçlarınız için Kar Porselen ile iletişime geçin ve sadece aklınızdakileri anlatarak harika tasarımların ortaya çıkmasına olanak verin. Her zaman çalışmaktan keyif alan uzman ekipler ile siparişleriniz en kısa sürede bitirecek ve sizlere sorunsuz bir hizmet verilecektir. Aradığınız her ne ise Kar Porselen de daha iyisini bulacağınıza eminiz. Siz yeter ki isteyin ve dileyin.

Detaylı bilgi için http://www.karporselen.com

karporselen.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla