Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2013, 19:24   #1
yigit135
Keyifli~Üye
 
yigit135 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Kasım 2012
Mesajlar: 526
yigit135 is on a distinguished road
Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1 Puanlar: 4.075, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart bilgisayar oyunları

Gelişen teknoloji ile birlikte artık her evde ve işyerinden bir bilgisayar var. Hatta öyle ki bilgisayar ve internet olmadan önce hayatımızı nasıl devam ettirebiliyorduk diye düşünmeye başladık. Çünkü neredeyse hayatımızın her alanında, bilgisayara ihtiyacımız var.
Günlük hayatın gereklilikleri içinde, hayatımızı kolaylaştırmak ve yaşam standartlarımızı yükseltmek adına bilgisayar ve interneti kullanabildiğimiz gibi, boş zamanları değerlendirmenin eğlenceli bir aracı olarakta kullanabiliyoruz. Yani bir yandan hayatımız kolaylaşırken, bir yandan keyifli vakitler geçirmemiz mümkün. Örneğin artık neredeyse tüm bankacılık işlemlerini bilgisayar üzerinden halledebiliyoruz. Bu da uzun kuyrukları beklemenin, bir iş için dışarıda saatler harcamanın gerekmediği anlamına geliyor ki gerçekten büyük bir kolaylık. Eğlenmek adına verilebilecek bir örnekte bilgisayar oyunları. Boş zamanları değerlendirmenin en iyi yöntemlerinden biri. Hatta bazıları öyle bir alışkanlık yapıyor ki, işlerimiz bitse de bir an önce bilgisayar başına oturup oyunumuzu oynasak diye düşünmeden edemiyoruz. Yine izlemek istediğimiz filmleri internet üzerinden izlemek, çeşitli program indir seçeneklerinden beğendiğimiz programları indirmekte yapabileceklerimiz arasında. Bu bağlamda çeşitli deneyimleri yaşayabileceğimiz birçok program mevcut.
Yine son teknoloji ürünlerinden haberdar olmak, bu dünyada yapılan yenilikleri bilmek internet sayesinde çok kolay. Böylece mesela beğendiğimiz bir telefon modelinin özellikleri ve ne zaman piyasada olacağı ile ilgili fikir sahibi olabiliyoruz. Kısacası internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası konumunda. Zaman ilerledikçe de yeri daha da sağlamlaşacaktır.
yigit135 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla