Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2013, 16:27   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ortodontide ağız bakımı

Web Adresi: http://www.izmirortodontiklinigi.com
Sahibi: izmirortodontiklinigi
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Sevda Aydin
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: izmirortodontiklinigi
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:




Genel sağlığımız içinde ağız bakımımız ve diş hijyenimiz günlük hayatımızın en önemli konularıdır. Uygun şekilde diş fırçası kullanmak uygun şekilde düzenli diş fırçalamak ve özel ağız içi temizlik solüsyonları kullanmak gibi birçok konuda hem eğitimli olmak zorundayız hem de çocuklarımıza bu konuda örnek olmak.
Ortodonti tedavisinde ise ağız bakımı ve diş hijyeni böyle bir tedaviye ihtiyacımız olmadığı andan çok daha önemli olmaktadır. İzmir'deki

İzmir ortodonti
ve ege ortodonti tedavi merkezleri gibi ülkemizdeki her ortodontik tedavi uygulayan merkezdeki uzmanların ortak olarak birleştikleri en önemli nokta bu konuda olmaktadır. Örneğin ortodontik tedavi görmeyen insanları dişlerini günde iki kez fırçalamaları yeterli olmaktayken ağızlarında tedavi amacı ile aparat bulunan insanların ise ağızlarına aldıkları ve çiğnedikleri her yiyecekten sonra dişlerini ve de aparatlarını dikkatlice fırçalamaları gerekmektedir.


Çıkartılabilen aparatlar ise diş fırçalanırken çıkartılmalı dişler fırçalandıktan sonra özel solüsyonlarda temizlendikten sonra ağza tekrardan takılmalıdır. Diş fırçalanırken aparat ile dişin arasında kalan boşluğun içinde yiyecek artığı kalmamasını sağlayacak şekilde mutlaka fırçalanması ve temizlenmesi gerekmektedir.
Ortodontik tedavide ağız bakımı kadar ağız bakımını yakından ilgilendiren ve bazı yiyeceklerden uzak durulması durumu da bulunmaktadır. Dişlerin ve aparatın yenilen gıdalardan zarar görmemesi için bu tedavideki insanların tedavi süresince buz fındık ceviz şeker karamela sakız dondurma kurabiye ve benzeri gibi yiyeceklerden de uzak durmaları istenilir. Sabrın sonu selamettir. Sonunda inci gibi dişlere sahip olmak için dayanmak gerekir.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla