Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2013, 19:09   #1
kahveciler
Keyifli~Üye
 
kahveciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Ocak 2012
Mesajlar: 61
kahveciler is on a distinguished road
Puanlar: 2.077, Seviye: 1
Puanlar: 2.077, Seviye: 1 Puanlar: 2.077, Seviye: 1 Puanlar: 2.077, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ter Kokusuna Doğal Çözüm

Özellikle yoğun sıcakların yaşandığı yaz mevsiminde her gün duş alınsa ve kıyafetler değiştirilse de, ter konusuna engel olunamaz; bu nedenle, ter kokusunu önleyici deodorant ve benzeri ürünler kullanılmaktadır. Ancak bu ürünlerin hem atmosfere hem de kişinin cildine verdiği zararlar göz önünde bulundurulmalıdır. Birçok kozmetik ürünün içerisinde bulunan paraben ve türevleri, ter kokusunu önleyici ürünlerde de bulunmaktadır.

Tuz ve pudra

Bir kâse sıcak suyun içerisine deniz tuzu eklenir. Duş yapıldıktan sonra hazırlanmış olan tuzlu karışım, koltuk altlarına pamuk yardımıyla sürülür. Tuzlu su kuruduktan sonra üzerine bebe pudrası sürülür.

Her gün uygulayacağınız bu işlem sayesinde ter kokusundan kurtulacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Ter kokusu, kişilerde sürekli bir güvensizliğe neden olur. Özellikle kadınlarda meme kanserine neden olduğu bilinen deodorant gibi ürünlerin yerine içerisinde ne bulunduğunu bildiğiniz doğal ürünler, ter kokusuna doğal çözüm olacaktır.

Deniz tuzuna cildinizin ihtiyacı vardır; içerisinde mineraller barındırır.

Baharatlı gıdaların ter kokusuna neden olduğu göz önünde bulundurulmalıdır. Sıcak yaz günlerinde beslenme biçimine dikkat ederek, ter kokusunun verdiği rahatsızlığı hem kendinize hem de başkalarına yaşatmamış olursunuz.

Kaynak: http://www.plastikcerrahi.net
kahveciler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla