Konu: Risk Analizi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2013, 22:29   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Risk Analizi



Risk, her an oluşabilecek tehdit ve potansiyel tehditlerin tümüdür. Riskin gerekli önlemlerin alınmaması durumunda büyük zarar ve ziyan ile sonuçlanma olasılığı vardır. Risk zamana göre değişiklik gösterebilir fakat risk yönetilebilir bir yapıya sahiptir.

Riskin olumsuz sonuçları olabildiği gibi, önceden belirlendiğinde ve özenli çalışmalar yapıldığında kazanca dönüştüğü de unutulmamalıdır.

Risk Analizi, ortaya çıkabilecek risklerin uzmanlar tarafından incelenerek ayrıntıları ile ele alınması ve risklerin tanımlanmasından sonra bu riskleri minimize edecek ya da tamamı ile ortadan kaldıracak yöntemler bütünüdür.

Risk Analizi, iş güvenliği uzmanları tarafından tüm riskler en ufak ayrıntısıyla incelendikten sonra belirlenir ve gerekli önlemlerin alınması sağlanır.

Acar OSGB, önceliğimiz insan sloganını benimsemiş deneyimli iş güvenliği uzmanları ile firmaların risklerini belirleyip, gerekli önlemlerin alınmasını sağlayarak, maddi ve manevi kayıpların önüne geçmek için çalışmaktadır.Daha detaylı bilgi için http://www.acarriskanalizi.com adresine bekliyoruz

acarriskanalizi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla