Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2013, 14:55   #1
webhometr
Keyifli~Üye
 
webhometr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Haziran 2013
Mesajlar: 79
webhometr is on a distinguished road
Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tatil Fırsatları

Site Adresi: http://www.tatilfirsatlari.com.tr/
Seyahatlerinizden Önceki Durağınız : Tatil Danışmanı


Tatil Danışmanı’mız, tatile çıkacaklar için gerekli bilgiler, tavsiyeler, uyarılar, püf noktaları, öneriler sunarak seyahatlerinin sorunsuz geçmesini sağlayacak bilgilendirmeler yapıyor.
Uyarılar

Otele Giriş Yaparken Mutlaka Yanınızda Bulundurun

Her tesiste konaklarken yanınızda mutlaka T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya varsa ehliyetiniz bulunmalıdır. Bazı oteller, konaklayacak çiftler için evlilik cüzdanı da talep etmektedirler.


Otele Giriş Çıkış Saatlerine Dikkat

Turizm Bakanlığı’na kaydı olan her otel genellikle giriş saati başlangıcını 14:00, çıkış saati sonunu da 12:00 olarak belirlemiştir. Çıkış yapılan odanın temizliğinin yapılıp yeni bir şekilde müşteriye hazırlanması gerekmektedir. O yüzden otel doluysa ve siz de 14:00’ten önce tesise gittiyseniz, uzun bir süre odanın boşalması için bekleyebilirsiniz.


Erken Rezervasyon Yaptırın Karlı Çıkın

Genellikle herkesin tatilini planladığı, fiyatların yüksek olduğu Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında konaklamak isteyenlerin, daha uygun ücretlerle bu hizmeti satın almak için aylar öncesinden yaptıkları işlem rezervasyondur. Ayrıca erken rezervasyon, istediğiniz odayı rahatlıkla seçmenizi kolaylaştırır. Erken rezervasyon yaptırdığınızda, tatile gideceğiniz dönemdeki fiyatlarla sizin ödemiş olduğunuz ücretler arasında çok büyük bir fark olduğunu göreceksiniz.
webhometr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla