Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2013, 14:23   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Wing Tsun KungFu Nedir ve Yararları Nelerdir

Web Adresi: http://wingtsun.pro/
Sahibi: wingtsun
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: wingtsun
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:



wing tsun içinde gerçek dövüş tekniklerini barındıran , etkili olması ve populeritesi ile ilk sıralarda yer alan beş mesafeli dört prensipli üç boyutlu realistik bir savunma sanatıdır. bir bayan tarfından bulunmuş olması tek örnektir.
wing tsun istanbul ya da wing chun olarak bilinen ve bugünün en önemli en etkili dövüş sanatlarından bir tanesi durumundaki form, onu yapan kişiye çok büyük ve somut fiziksel ve mental yararlar getirir.
Bu yararların büyük bir çoğunluğu uzun bir sürecin sonunda kendini göstermektedir. Bu anlamda Wing Chun yapan kişilerin oldukça sabırlı kişiler olmaları gerekiyor. Wing Tsun yararları dediğimiz zaman akla gelen ilk şey birçok dövüş sporunda olduğu gibi kişinin kendisini dış etkenlere karşı korumasını öğretmesidir. Şiddetten kaçmayı, tekniği devreye sokmayı, stres ve baskı durumlarında mental açıdan ve fiziksel açıdan bedeni nasıl terbiye etmek gerektiğini öğretir.
Refleks gücünü, his kabiliyetini, potansiyel insan gücünü kullanmayı öğretir. Gücü ve enerjiyi ekonomik olarak dağıtmayı, gerektiğinde rakibin gücünü kendine avantaj haline getirmeyi öğretir. Bu sporu yapan kişiler müthiş bir refleks eğilimine sahip olmaktadır. Sokaktaki dövüşün kuralı olmadığı için her an her harekete karşı tetikte olmak gerekiyor. Bu sporu yapan kişiler, yani Wing Tsun çalışan kişiler, her koşulda burada öğretilen kural, prensip ve teknikleri entegre edebilir. Wing Tsun yararları konusunu fiziksel ve zihinsel yararlar olarak iki ana başlığa ayırmak mümkündür. Bedensel olarak nefes tekniğini, kondüsyonu, refleksleri, gücü ve esnekliği ciddi ölçüde düzenler. Fitness tekniklerinden çok daha etkili sonuçlar doğurmaktadır.
wing chun istanbul Bu sporu yapan kişiler fiziksel olarak gereksiz yere güç harcamazlar, enerjilerini hep akıllıca kullanmayı öğrenirler. Bu, onun en önemli fiziksel yararıdır denebilir. Öte yandan Wing Tsun sanatının zihinsel faydalarına baktığımız zaman orada da kayda değer çok ciddi noktalar görmek mümkündür. Her şeyden önce bireye müthiş bir özgüven aşılamayı öğreten Wing Tsun strese karşı mücadelede size yardımcı olur. Öte yandan motivasyon ve sabır konusunda
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla