Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2013, 20:52   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Hızlı Üretim Hızlı Teslimat

Web Adresi: http://www.pluscanvas.com
Sahibi: pluscanvas
Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucusu
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: pluscanvas
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel Yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:


Uzaktan alışveriş artık günümüzün moda alışveriş stillerinden biri oldu. İnsanlar artık eski düzende mağazaları tek tek gezip beden ölçülerini deneyip alışveriş yapmayı o kadar cazip bulmuyorlar. Elbetteki önemli firmalar büyük isim yapmış markalarıyla bu tarzda satıştan da para kazansa da küçük çaplı giyim dükkanları maalesef yavaş yavaş yok oluyor. Çünkü artık tüketicinin bu konudaki anlayışı değişti. Artık tüketici evinde bilgisayarından rengini, modelini, ölçüsünü seçiyor ve oturduğu yerden siparişini veriyor. Bu hizmeti internet kadar televizyon kanalları da insanlara sunmaya çalışıyor. Ancak bu tip alışverişlerde de çok büyük bir sorun ortaya çıkıyor. O da ürünün teslimatı.

İnternet üzerinden satış yapan birçok firma, insanlara sipariş verdikleri anda taahhüt ettiği gönderim sürecinde ürünü sağlayamıyor. Bu da birçok probleme sebep oluyor. Firmayı aradığınızda ‘’bir problem oldu henüz tedarik edemedik’’ veya ‘’kargoya verilmek üzere paketleniyor’’ tarzı cevaplar alıyorsunuz. Bu da insanları o firmaya güvenirken 2 kez düşündürüyor. Çünkü tüketici, örneğin evine satın aldığı bir ürünü, hemen evinde görmek ister. Bu nedenle de satın alım davranışı içindeyken mutlaka bu satın alma sonucunda ne kadar bir maliyet altına gireceğini bilmek ister ve bir de ne kadar sürede ürününe kavuşacağını.

PlusCanvas, yapmış olduğunuz bütün canvas tablo
alışverişlerinde evinizin siparişlerinizi 2 iş günü sonunda UPS ile size teslim ediyor. Afet ve de trafik sıkışıklığı durumları hariç kanvas tablo ürünleriniziı olanca hızıyla size iletmek üzere hazır duruma getirip gönderilmek üzere hazırlıyoruz.

Bizim için mükemmel kalite, tablo
siparişinin üretiminden sonraki, size ulaşma aşamasını ve satış sonrası desteği de kapsadığı için ürünlerinizi size söz verdiğimiz şekilde ve sürede teslim ediyoruz. Yaşanacak herhangi bir aksamada size ulaşarak süreç hakkında bilgilendirme yapıyor ve gereken düzeltmelerle ilgili bilgi istiyoruz.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla