Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2013, 21:51   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oyun oynayın, mutlu olun

Web Adresi: http://www.suprizoyun.com
Sahibi: suprizoyun
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: suprizoyun
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler




İnternet oldukça geniş bir derya olarak oyun oynama siteleriyle eğlenceye ulaşmamızı kolaylaştırırken, var olan yüzlerce oyun sitesi arasından hangisini ziyaret edeceğine karar veremeyen ziyaretçi sayısındaki ciddi artış göz korkutuyor. Neyse ki artık reklama boğulan, kalitesiz oyun ve içeriklere yer veren bu sitelerin aksine ziyaret edebileceğiniz suprizoyun.com adresi ziyaretçilerin beğenisine sunulmuş durumda.

Kız çocuklarının takdir ve beğenisini kazanan, televizyonda da yayınlanan miniş oyunları bu sitenin en çok oynanan ve takip edilen kategorilerinin arasında yer alıyor. Miniş ismindeki ufaklıklarla maceradan maceraya atlayan, kimi zaman bulmaca çözen, kimi zaman da sayısal işlem becerisini geliştiren çocuklar; eğlenirken öğrenme idealini de oldukça rahat bir şekilde gerçekleştiriyorlar.

Kolostrofobi hastalığı olan kişilerin uzak durması gerekenoda-oyunlarinda ise amaç, küçük bir oda içinde var olan nesneleri bulmak ve odadan dışarıya çıkış için gerekli olan anahtarları temin etmektir. Çoğu zaman fare yardımıyla oynanan bu oyunlarda çocuklar dikkat mekanizmalarını geliştirebilirler. Odadan kurtulduğunuz zaman da bir diğer bölüme geçme hakkını elde edebiliyorsunuz.

Araba sürmenin ne kadar eğlenceli ve zevkli bir faaliyet olduğunu öğrenen küçük çocuklar, sanal alem üzerinden park etme oyunları oynayarak arabaları ufak yerlere park etmeye çalışıyorlar. Bu sayede park etme yeteneklerini geliştiren ve simüle eden çocuklar, bu oyunları yön tuşlarını kullanarak rahatça oynayabiliyorlar. Üstelik tamamen ücretsiz ve hızlı bir şekilde.

4 kişilik kafadarlar grubundan oluşan ve sürekli olarak hayalet avlamaya çalışan sukubidu ve arkadaşları; internet üzerinden oynanabilen sukubidu oyunlarında çocuklarla bir araya geliyor. Bir köpek olan Scooby Doo'nun başından geçen maceraların konu edildiği bu oyunlarda amaç, gizlenen ve ortalıktan kaybolan hayaletleri ortaya çıkarak onların gerçek kimliklerini afişe etmek. Böylece hayaletlerin gerçek olmadığı ispat edilebilir.

Tüm bu kategorilerde yer alan oyunların haricinde sıradışı ve farklı oyunlar arayışı içerisine girdiyseniz de, yine suprizoyun.com adresine ismini veren süprizoyun.com kategorisinde yer alan onlarca oyundan herhangi birisini seçebilirsiniz. Tamamen süpriz olarak hazırlanan ve birbirinden farklı oyunlara bünyesinde yer veren bu kategorinin içindeyken zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz bile.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla