Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2013, 02:37   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kutuphanesistemleri.net

KÜTÜPHANE SİSTEMLERİ İLE ARTIK HERŞEY KONTROLÜNÜZ ALTINDA OLABİLİR

Kütüphane sistemleri diyerek geçmeyin. Tamamen sizin kontrolünüz altında olduğu bir kütüphane için etkili sistemleri tercih etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Binlerce kitabı hem okur severler ile buluşturmak hem de bunu yaparken ciddi bir düzen sağlamak pek kolay bir iş gibi durmuyor. Ancak artık üretilen ve sizlerin kullanımına sürülen sistemler sayesinde iş yükünüzü hafiflettiğiniz gibi performansınızı da giderek arttırmış oluyorsunuz.

İlgili bu sistemleri tercih ederken hazır ürünlerden istifade edebilirsiniz. Belirli ölçülerde tasarlanmış dolaplar ya da raflar rutin olarak işinizi görebilir. Ancak aynı zamanda satın aldığınız ürünlerin birden çok özelliği olmasına dikkat etmenizde de fayda var. Örneğin kütüphaneniz içerisinde demonte özelliğine sahip ürünleri konumlandırmanız daha doğru bir adım olacaktır. Böylece gerektiği zaman sistemleri söküp yeniden yapılandırma işlemini son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kütüphane sistemleri sadece bu özellikten de ibaret değil. Artık yeni sistemlerde yüksekliği ayarlanabilir birçok yöntem bulabilirsiniz. Böylece çocuk kitapları bölümünü bu neslin boy ölçülerine göre ayarlanan müthiş bir kolaylık sağlamış olabilirsiniz. Aynı zamanda kullanım yerinden tasarruf etmek için çift yüzü kitap alabilen sistemlerde mevcuttur. Böylece daha fazla kitabı kütüphane içerisinde bulundurabilme özelliğini de kazanmış olacaksınız. Ürününüzün içeriği ne olursa olsun mekanınızla uyum içerisinde olması için boyatabilirsiniz ve böylece farklı ve sade bir görüntü elde etmiş olursunuz. Hepsi ve daha fazlası için hiç vakit kaybetmeden konu ile ilgili net üzerinden araştırma yapmaya başlayabilirsiniz. Keyifli günler dileriz.

Adres: http://www.kutuphanesistemleri.net/
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla