Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2013, 02:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Erkek Giyiminde Pierre Cardin Kalitesi

Web Adresi: http://www.giycem.com
Sahibi: giycem
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: giycem
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:



1922 yılında dünyaya gelen Pierre Cardin , küçüklüğünden itibaren moda ve mimariye karşı bir ilgi sahibi oldu. Kariyerinin başlarında bir terzinin yanında çalışarak dikişi öğrendi ve sonrasında İkinci Dünya Savaşı'nın başlaması ile gönüllü olarak Kızılhaç'ta çalıştı. İlerleyen yıllarda Pierre Cardin Paris'e taşınarak burada dünyaca ünlü modacılar ile çalışma fırsatı buldu ve adını duyurmaya başladı. 1954 yılında ise Paris'te ilk butiğini açmayı başardı. 1960'lı yıllarda erkek hazır giyim ürünleri ile ünlenmeye başlayan Pierre Cardin 1963 yılında dünyayı tayt ile tanıştırarak tayt giyiminin yaygınlaşmasını sağladı. 1966 yılına gelindiğinde oluşturduğu ilk çocuk koleksiyonu ile Amerika'da yükselişe geçti.
Pierre Cardin, The Beatles gibi grupların ikonlaşmış kıyafetlerini tasarlamıştır. Bu dönemlerde gençlerin inanılmaz bir ilgi gösterdiği türde kısa etekler ve desenli çoraplar ağırlıklı tasarımları ile modaya yön vermiştir. Pierre Cardin'in aldığı ödüller arasında Ascot Brun "En yaratıcı adam" ödülü yer alır. Her geçen yıl bir başka başarıya daha imza atmaktadır. 1992 yılında Fransız Enstitüsü Güzel Sanatlar Akademisi üyeliğini kabul ettikten sonra kral tacını tasarlayan ilk modacı olarak tarihe geçer. Kral Tacı, ölümsüzlüğün sembolüdür.
Pierre Cardin markasının temelleri 1950 yılında Fransa'da atılmıştır. Bu marka, ortaya çıktığı andan itibaren ilklerin ve yeniliklerin markası olarak anılmıştır. Modada avant-garde ve fütüristik akımın ilk temsilcisi kabul edilen Pierre Cardin dünyanın en iyi moda tasarımcıları arasında kabul edilmektedir.
Pierre Cardin markasının Türkiye'ye gelmesi ise 1993 yılında olmuştur. 1994 yılında türkiye'de ilk Pierre Cardin mağazası açılır. Moda konusunda stil sahibi erkeklerin öncüsü konumunda olan bu marka kalitesiyle göz dolduruyor.
Erkek iç giyim ürünlerinin en çok tercih edilen ürünü olan boxer, yüzlerce çeşidiyle beğeniye sunuluyor. Erkek iç giyim ürünleri kadın iç giyim ürünleri kadar çeşitli değil. Şekil bakımından fazla çeşidi olmayan erkek giyim ürünleri de tasarım ve desen farkıyla değişiklik yaratıyor. Boxer modelleri slip ve bol olmak üzere iki katergoriye ayrılır. Erkekler genellikle slip ve bol boxer modelini bir arada giymek yerine tek bir modeli seçerek tarzlarını o yönde belirlerler. Tabi her zaman olduğu gibi istisnalar vardır. Boxer seçiminizi rahatlık anlayışınıza göre ve giyceğiniz kıyafete göre belirleyebilirsiniz.
Boxer alırken dikkat edilmesi gereken nokta ise beden ölçüsüne uygun seçim yapılmasıdır. Fazla dar boxer alımında çeşitli sağlık problemleri ortaya çıkacak ve aynı zamanda fazla kilolar boxer üzerinden sarkacaktır. Uzun süreli bu şekilde yanlış seçim yapılan boxer kullanımında ise vücutta Boxer izi çıkması muhtemeldir. Çok bol boxer alımında ise sürekli üzerinizden düşeceği için sizi rahatsız edecektir.
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla