Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2013, 06:58   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Rayliarsivdolaplari.com

İŞLER RAYINDA GİDİYOR

Arşiv oluşturmak veya var olan arşiv sisteminizi daha iyi bir konuma taşımak için öncelikli olarak; Kolay ulaşılır Alanınızdan azami faydalanabileceğiniz Size güvenli ve hijyenik bir ortam sağlayan. Alternatif kullanım seçenekleri oluşturması açısından iş hızını ve keyifli çalışmayı destekleyen tasarımlar olması önemlidir. Her açıdan raylı arşiv dolapları çalışanı ve işvereni aynı ölçüde mutlu edebilmektedir.

Kütüphane sistemleri içinde geçerli olan bu sistemde kendi özel tasarımınızı yaratabileceğiniz gibi var olan birçok hazır tasarımı da seçenek olarak kullanabilirsiniz. Raylı arşiv dolaplarının iş hayatına sağlayacağı işlevsel kolaylıklara ek olarak iç mekânın görsel olarak modernize edilmesi ve güzelleşmesiyle katılacak görsel uyumla birlikte ortaya çıkan sonuç tatmin edici olacaktır. Her türden ve boyuttan kitap evrak doküman gibi belge niteliği taşıyan her şey için ayarlanabilir özel raf sistemleri ulaşılamayan noktalara özel arabirimler eklenerek merdiven ve sandalye gereksizliğine de son verebilirsiniz bu sistem sayesinde. Sıkıcı düzensiz asimetrik görüntüleri işyerinizde evlerinizde ofis ve bürolarınızda artık tarihin tozlu sayfalarına gömün ve iş veriminin artışıyla yükselişinizi arşiv depolarınızdan başlatın.

Kirlenme ve tozlanmaya karşı kesin çözüm getiren merkezi kilit sistemiyle ayrı ayrı da kilit altına alabileceğiniz hareketli üstün teknolojik özelliklere sahip dayanıklı hammaddelerden üretilen dilerseniz gizli kumanda fonksiyonlu dilerseniz direksiyonla yönlendirmeli komuta özelliklerine sahip özel kilit sistemleri de seçenekleriniz arasında bulunmaktadır. Kısaca arşivlemede gereken bütün önemli unsurlar raylı arşiv dolaplarına özenle yerleştirilmiş ve kullanıcının hizmetine sunulmuştur uygun ödeme koşullarıyla edinebileceğiniz raylı arşiv dolaplarını dilerseniz peşin dilerseniz taksitli ödeme imkânına sahipsiniz.

Adres: http://www.rayliarsivdolaplari.com/
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla