Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Temmuz 2013, 20:05   #1
sitem70
Keyifli~Üye
 
sitem70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Mayıs 2013
Mesajlar: 46
sitem70 is on a distinguished road
Puanlar: 1.416, Seviye: 1
Puanlar: 1.416, Seviye: 1 Puanlar: 1.416, Seviye: 1 Puanlar: 1.416, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart ÖZEL YURTLAR SİZE KOCAELİ'De HANGİ HİZMETLERİ SAĞLAYABİLİR

Özel Öğrenci yurdunun avantajları ilk olarak kişiye yönelik sağlanacak olan hizmet ve de imkanların çok olması , de öğrenciye kaliteli ve de adeta evindeymiş gibi düzenli ve olanakları ve de sosyal ihtiyaçların da bulunuyor olması kişiye yarar sağlayacak olan özel yurdun avantajları kapsamında işlenmekte ve de özel yurtların avantajları olarak meydana gelerek öğrenci odaklı , iş birlikçi ve de öğrenciye kaliteli ve de adeta evindeymiş gibi düzenli ve olanakları bol olacak bir biçimde tasarlanmış olan bir çok imkanı da bir arada sunmaktadır.

Kocaeli Özel yurtların hizmetleri arasında ilimizde çeşitli faaliyetlere ve etkinliklere katılan özel öğrenci yurtları , öğrencilerin barınma , beslenme ve de ders çalışma gibi imkanlarını sağlar iken , aynı zamanda da öğrencilerin çeşitli alanlarda çeşitli başarılar elde etmelerini de sağlamaktadır .

Özel yurtlarda kalmanın faydaları arasında da işlenmekte ve de özel yurtların avantajları olarak meydana gelerek öğrenci odaklı , iş birlikçi ve de öğrenciye kaliteli ve de adeta evindeymiş gibi düzenli ve olanakları bol olacak bir biçimde tasarlanmış olan bir çok imkanı da bir arada sunmaktadır .

Kocaeli ilimizde özel yurtlar öğrencilere sağlamış oldukları bu gibi çeşitli imkanlarından dolayı ve de çeşitli şekillerde meydana getirdikleri ve de düzenlemiş odluları sosyal aktivitelerinden dolayı da öğrencilere sunmakta oldukları hizmetler doğrultusunda öğrencilerden gelen talebin artması özel öğrenci yurtlarının da artış göstermesine de sebep olarak bu alanda çeşitli başarılara imza atmışlardır . de öğrenciye kaliteli ve de adeta evindeymiş gibi düzenli ve olanakları de öğrenciye kaliteli ve de adeta özel öğrenci yurtlarının sunduğu hizmetler bunlarla da sınırlı kalmamaktadır.

Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var , kocaeli yurtları öğrencilerine birçok kültürel hizmetler ve faaliyetler sunabilmektedir. Bunun başında film geceleri gelir. Özel donanımlar ile vizyon filmlerini hd film izleme olanağını öğrencilere sunabilmektedirler.
sitem70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla