Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2013, 00:34   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kalibrasyon Ölçüm Cihazları

Kalibrasyon Ölçüm Cihazları



Cihaz Kalibrasyonu, birçok sektördeki cihazlar için son derece önem taşımaktadır. Örneğin sağlık sektöründeki bir ölçüm cihazını ele alalım. Bu cihazdan çıkacak sonuçlarda en ufak bir sapma payı varsa bile, bu yanlış tedavinin uygulanabilmesine sebep olur ve hasta için oldukça risk teşkil edebilir. Cihazların doğru sonuçlarla ölçüm yapabilmesi için kalibrasyon denilen işleme tabi tutulması elzemdir.

Cihazlara yapılacak kalibrasyon işlemleri akabinde, artık cihazlar çok daha doğru ve tamamen kusursuz sonuçlarla ölçümler yapacaktır. Hassas ölçümlerin yapıldığı bir sektöre ait cihazınız var ise, bu cihazınızı mutlaka kalibrasyon işlemine sokmanızı tavsiye ederiz. kalibrasyon.gen.tr isimli internet sitesine bağlanarak cihaz kalibrasyonu hakkında aklınıza takılan tüm suallere yanıt bulabileceğinizi buradan herkese söyleyelim.



Kalibrasyon hakkında hazırlanan bir diğer web sitesi ise, kalibrasyon.name.tr adına sahiptir. kalibrasyon.name.tr isimli web sitesine girdiğiniz zaman, kalibrasyon konusunun önemi ile alakalı birbirinden değerli makaleler okuyabileceksiniz. Kalibrasyon işlemi, hassas ölçümler yapan cihazlara mutlak suretle uygulanması gereken bir işlem olarak nitelendirilebilir. Bu cihazların daha doğru sonuçlar çıkarması adına kalibrasyon işlemi kesinlikle yapılmalıdır.

Kalibrasyon kelimesini son zamanlarda sıklıkla duymaya başladık. Zira tüm sektörlerde artık kalibrasyon işleminin önemi iyice kavranmaya başladı. Teknolojinin de ilerlemesiyle beraber her işimizi çeşitli ölçüm cihazlarıyla gerçekleştiriyoruz. Ölçüm cihazlarının yanlış sonuçlar vermemesi adına, bu cihazlara kalibrasyon yapılması gerekir. kalibrasyon.tv.tr sitesine bağlandığınız zaman da, kalibrasyon uygulaması hakkında bilmediklerinizi öğrenme fırsatına sahip olabilirsiniz.



Kalibrasyon cihazı satın almak istiyorsanız, size kalibrasyon.web.tr sitesini tavsiye edebilirim. Bu internet sitesine girerek kalibrasyon hakkında bol bol bilgi sahibi olabileceksiniz. Kalibrasyonun faydaları, kalibrasyon ölçümünün neden bu kadar önem teşkil ettiği ve benzeri birçok yararlı makale sitede kendine yer bulmuştur. Teknolojik cihazlarınızın tam anlamıyla kusursuz ölçümler yapması için siz de cihazlarınıza kalibrasyon yaptırınız.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla