Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2013, 03:10   #1
kahveciler
Keyifli~Üye
 
kahveciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Ocak 2012
Mesajlar: 61
kahveciler is on a distinguished road
Puanlar: 2.077, Seviye: 1
Puanlar: 2.077, Seviye: 1 Puanlar: 2.077, Seviye: 1 Puanlar: 2.077, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Papatya ile Cilt Bakımı 2014

Cilt bakımı için çok pahalı ve mucizevi ürün beklentisi vardır genellikle. Oysaki mutfakta bulunan birçok besin, cildin ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri barındırmaktadır. Şık kutular ve yüksek meblağlarda satılan kremlerin ve maskelerin içeriğinin elinizdeki mevcut gıdaların içeriğinden tek farkı, içerisinde dayanıklılığını arttıracak koruyucu ürünlerin bulunmasıdır. Papatyanın güzelliğinize sağlayacağı katkılara göz atalım:

<strong>Cilt bakımı</strong>

Papatya, özellikle hassas ciltler için bulunmaz bir nimettir; yatıştırıcı özelliğe sahiptir. Papatya çayıyla cildinizi sildiğinizde cildinizin ne kadar parlayıp, canlandığını fark edeceksiniz.

Sıcak yaz günlerinde papatya çayını buz kalıplarına koyarak her gün bir tanesini cildinizde gezdirirseniz, aşırı sıcaklarla kendini salan cilt, elastikiyetini kazanacaktır.

<strong>Bakımlı saçlar</strong>

Papatyanın suyunun saçların rengini açmakta ve saçlara parlaklık vermek amacıyla kullanıldığı, eskilerden beri bilinir. Her banyodan sonra durulama suyu olarak kullanılan papatya suyu sayesinde saçlarınızın doğal bir tonda sarı ile ışıldadığını göreceksiniz.

<strong>Papatya Yağı</strong>

Hassas cilt; Sızma zeytinyağı, eşit oranda papatya yağıyla karıştırılır ve haftada birkaç sefer akşamları cilde sürülür. Hassas ve bütün kimyasal ürünlere tepki gösteren cilt tipleri için güzel bir alternatif olacaktır.

Vücut bakımı; son durulama suyuna bir tatlı kaşığı papatya yağı damlatarak, vücut bakımınızı da yapabilirsiniz.

Kuru ve kırılan saçlar için; papatya yağı kullanılabilir. Hafif nemli saçın uçlarına, avuç içlerine damlatılan bir damla papatya yağı yedirilir.

Gözaltı torbaları; poşet sallama papatya çayı içildikten sonra gözlerinizin üzerine konularak bekletilir.

Kaynak: http://www.plastikcerrahi.net/guzellik/
kahveciler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla