Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Temmuz 2013, 02:33   #1
webhometr
Keyifli~Üye
 
webhometr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Haziran 2013
Mesajlar: 79
webhometr is on a distinguished road
Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Web Tasarım Fiyatları

Bütçenize Uygun Web Tasarım Fiyatları

Site Adresi: http://www.webtasarimfiyatlari.com.tr
Web sitesi tasarımı günümüzün en popüler işlerinden biridir. Artık neredeyse yemek yemek, su içmek kadar önemli bir ihtiyaç haline geldi. Yakın zamanda yapılan düzenlemeyle birlikte firmalara web sitesi yaptırmak da mecburi kılındı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de binlerce insan bu işi yapıyor ya da yaptığını iddia ediyor. Bu kadar çok adayın olması da ucuz ve kalitesiz işlerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Web tasarım fiyatlarından önce üzerinde durulması gereken daha önemli noktalar vardır. Yapılan iş sizin beklentinizi karşılamayacak ve sizi bir yere taşımayacaksa hiç yaptırmamanız daha iyidir; çünkü “Sadece bir tanıtımım olsun” diyerek yaptıracağınız site size zarar da verebilir. İçeriği zayıf, çalıntı, tasarımı çok amatör olan, internet kullanıcılarının hiçbir ihtiyacına cevap veremeyen bir siteye genelde tesadüf eseri de olsa giren biri saniyeler içinde burayı terk edecektir. Bu kişinin sizin hakkınızda bir daha olumlu düşünmesi de mümkün değildir.
Eğer ki böyle bir site yaptırdıysanız profesyonel bir firmadan destek alarak bir an önce düzelttirmenizi tavsiye ederiz ya da kimsenin ziyaret etmemesi için dua etmenizi...
webhometr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla