Konu: Marka Tescil
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2013, 17:21   #1
webhometr
Keyifli~Üye
 
webhometr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Haziran 2013
Mesajlar: 79
webhometr is on a distinguished road
Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1 Puanlar: 1.235, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka Tescil

Marka Tescil ile Kurumsal Kimlik Kazanın
Site Adresi:http://www.markatescil.gen.tr
Tescil, markayı bir araya getiren unsurların, Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından gerekli süreçler ve işlemler gerçekleştirildikten sonra bir belge ile korunması işlemidir. Tescilli Marka, normal bir mal ya da hizmet gibi satın alınabilir, satışa çıkartılabilir hatta miras bırakılabilir.
Evrensel boyutta marka, şirketlerin ve firmaların kurumsal kimliğini ifade eden en etkili tanıtım ve iletişim aracıdır. Marka tescili, şahıs veya kurumlara imtiyaz sağlayarak ürün ve hizmet alanında bütün haklara sahip olduğunu hukuksal düzeyde belgelemektedir. Tescil belgesi ile taklidin önüne geçilerek ürün ve hizmetler güvence altına alınmaktadır.

Sizler Tasarlayın Biz Tescilleyerek Koruyalım

Tescil, markayı bir araya getiren unsurların, Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından gerekli süreçler ve işlemler tamamlandıktan sonra bir belge ile koruma altına alınmasıdır. Tescilli Marka, normal bir mal ya da hizmet gibi
alınabilir, satılabilir hatta miras bırakılabilir.

Marka Tescilinin Önemi

Kurum kimliğiniz, sizlerin birçok kurum ve kuruluş arasından sıyrılmanızı sağlayarak şirketinizi ve sizi özel kılacaktır. Doğru bir çalışma yürütüldüğünde ticari alanda her zaman ön planda olmanızı sağlayacak olan markanızı oluşturmadaki bütün süreçlerde özgün fikirler ve sistematik çalışmalarla yanınızdayız.

Markanızla Hafızalarda Yer Edinin

Tescil işlemlerinde esas alınan en temel faktör, markanızın hafızalarda yer edinmesini sağlayacak, özgün bir işaretle şekillendirmektir. Uzman ekibimiz sizlere yaratıcı ve akılda kalıcı tasarımlar sunarak şirketinizin saygınlığını şekiller ve isimlerle unutulmaz kılmanızı sağlayacaktır. Kurumumuz, müşterilerimizin arzu ettiği tasarımları üretken, yaratıcı ve titiz çalışmalarla şekillendirecektir.

Kazançlarınızı Riske Atmayın

Globalleşen dünyada her geçen gün artan rekabet gücü, marka olmanın önemini ortaya çıkarmış, kaliteli ürün ve hizmetin tek başına yeterli olmayacağı gerçeğini ortaya koymuştur.
Gerçekleştirmiş olduğunuz çalışmalarınızın ve yatırımlarınızın karşılık bulmasını istiyorsanız, müşterilerinizin sizlere güven duymasını sağlamak arzusu içerisindeyseniz markalaşma yolunda sizlerin yanında olarak başarıya giden yolda uygun şartlar oluşturabiliriz.
webhometr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla