Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2013, 18:16   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Uçak ve otobüs biletleri tek bir çatı altında

UÇAK VE OTOBÜS BİLETLERİ TEK BİR ÇATI ALTINDA



Otobüs ve uçak biletleri artık tek bir çatı altında toplandı. Bilet deyince aklınıza gelecek olan bütün otobüs ve uçak firmalarının bilet satışlarının yapıldığı biletbilet.com siz değerli müşterilerine çok fazla kolaylık sağlamaktadır.

Gitmek istediğiniz yere karar verdikten sonra yapmanız gereken tek şey biletbilet.com adresine girmek ve 2 adımda çok kolay bir şekilde bilet alım işlemini gerçekleştirmek.

Biletbilet.com otobüs firmalarından Ulusoy Turizm, Varan Turizm, Anadolu Seyahat, Efe Tur, İsmail Ayaz, Lüks Karadeniz, Uludağ seyahat gibi dev isimlerin otobüs biletinin satıldığı bir platformdur. Aynı zamanda Türk Hava Yolları, Anadolu Jet, Sun Express, Atlas Jet, Bora Jet gibi uçak firmalarının biletlerini de 12 aya varan taksit imkanı ile bulabileceğiniz bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. İsterseniz gideceğiniz yöne otobüs bileti, isterseniz uçak bileti ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz biletbilet.com, ileriki bir tarihe rezervasyon yaptırma işlemlerini de ücretsiz bir hizmet olarak karşınıza çıkarmaktadır. En uygun uçak bileti arıyorsanız eğer kesinlikle biletbilet.com’ a bir göz atmanız gerektiğini sakın unutmayın.

Kullanılabilir ara yüzü ve sade tasarımı ile internet üzerinden alışveriş yapılan sitelerde kendini fazlası ile ön plana çıkaran biletbilet.com, otobüs ve uçak bileti denince akla gelen ilk ve tek firma olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir. İlk kez internet üzerinden alışveriş yapacak bir kişiye dahi kolayca ve hızlı bir şekilde alışveriş imkanı sunan girişim, sadelik ve kolaylık yolunda her geçen gün bünyesine bir çok yenilik kazandırmak üzere çalışmalarına devam etmektedir.

Bir diğer artı yönü ise, müşterilerine sunmuş oldukları koşulsuz hizmet ve müşteri hizmetleri desteği gibi gözüküyor. Hafta içi mesai saatler 09.00-18.00 saatleri olarak belirtilen biletbilet.com, hafta sonları ise mesai saatleri dışında olmasına rağmen mail yolu ile müşteri sorunları ve ihtiyaçları için çalışmalarına devam etmektedir. Müşteri hizmetleri mail yolu ile ulaşamayan müşterileri için, mesai saatleri içerisinde 0850 600 0 500 numaralı telefondan destek vermektedir.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla