Konu: Su Bayiliği
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2013, 20:20   #1
aratar1634
Keyifli~Üye
 
aratar1634 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Mayıs 2013
Mesajlar: 163
aratar1634 is on a distinguished road
Puanlar: 3.156, Seviye: 1
Puanlar: 3.156, Seviye: 1 Puanlar: 3.156, Seviye: 1 Puanlar: 3.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Su Bayiliği

Su hayatın vazgeçilmezi olmazsa olmazıdır. Var olan her canlı yaşamını devam ettirebilmesi için suya ihtiyaç duyar. Bu nedenle su canlı varlıklar için oldukça önemlidir. Dünya da içilebilen su miktarı oldukça azdır bu yüzden sağlıklı ve içilebilir bir suyun olması canlı yaşamını etkiler. Gelişen ve değişen dünya da sonsuz ihtiyaçlara karşı kıt olan kaynaklar gittikçe tükenmekte ve azalmakta. Her şeyin yapı taşı olan su ise bunların başında gelmektedir.

Dünya da su miktarı her gün giderek azalmakta ve dünyanın pek çok ülkesinde de içilebilir su bulmak oldukça zor bir hal almıştır. Geleceğin en kıymetli varlıklarından biri olarak bakılan su gün geçtikçe kıymetlenmekte ve değeri artmakta. Bu nedenle geleceğe yatırım yapmak için su iyi bir araçtır. Su ile geleceğe yatırım da su bayiliği sayesinde olur. Gelişen şehirlerde ve metropollerde içilebilir ve sağlıklı su oldukça kıymetlidir. Hızlı nüfus artışına karşı şehrin kurulduğu bölgede su kaynakları yetersiz kalmakta bu nedenle zaman içinde de su kalitesi giderek düşmekte bu nedenle su bayiliği büyük önem taşımakta . Gelişen ve büyüyen şehirlerde yaşayan insanlar için sağlıklını koruyabilmek ve kaliteli ürünler tüketmek oldukça önemlidir.

Bu nedenle su tüketilirken suyun değerlerine dikkat edilir. En bilindik su değeri ise ph değeridir. Bu değer ne kadar yüksek olursa su o oranda kaliteli ve sağlıklı demektir. Tüm bu nedenlerden dolayı su bayiliği oldukça iyi bir yatırım kararıdır.

Su Bayiliği Almak

Her firma kendi kuralları çerçevesinde su bayiliği verebilir. Bayiden bayiye farklılık gösterse de bize su bayiliği için başvuran müşterilerimiz için Guvenpinar.com web sitemizde de belirttiğimiz gibi birkaç şart dışında herhangi bir istekte bulunmuyoruz. Bunlar;
• Güvenpınar markamızın kalite standartlarında uyum sağlamak
• Müşterilerimize, Güvenpınar'a ve kendi ticari işletmesine artı değer sağlayabilecek şekilde özveride bulunmak
• Bayilik için işini geliştirmek için gerekli maddi ve manevi yatırımları yapabilecek durumda olmak

Sahibi: Pınar Güven
Hosting Sağlayan Firma: Natro Hosting
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Pınar Güven
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: Özel
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler: Doğal Kaynak Suyu
aratar1634 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla