Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2013, 02:28   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Arnavutköyde satılık daire - Googledanemlak.com

Web Site İsmi : Googledanemlak.com

Site Başlığı : Arnavutköyde satılık daire - Googledanemlak.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Temmuz 2013

Etiketler : Arnavutköyde satılık daire, Arnavutköyde satılık arsa, Arnavutköyde satılık villa, Satılık Daire, Satılık Arsa, Satılık Villa

Site Tanıtımı : Herkese merhabalar,

Googledanemlak.com adı altında faaliyetlerine başlayan emlak arama sitesine hoşgeldiniz. Site içeriğinde başta İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde olmak üzere pek çok sayıda emlak ilanı kendine yer bulmuştur.

Sitedeki emlak arama özelliği sayesinde, dilediğiniz mekanda ve dilediğiniz özelliklerde emlak arama şansına sahip olabilirsiniz. Aradığınız emlak için fiyat aralığı, İl - İlçe - Semt ve benzeri özellikleri giriyorsunuz, böylece arzu ettiğiniz emlak anında karşınıza çıkıyor.

Arnavutköyde satılık daire aramakta iseniz, Googledanemlak.com sitesi tam size göre bir sitedir. Site sayesinde Arnavutköy'deki tüm satılık daireleri inceleyebileceksiniz.

Arnavutköyde satılık arsa ya da Arnavutköyde satılık villa arıyorsanız da yine Googledanemlak.com adresine bağlanabilirsiniz.

Siteye eklenen ilanların sağ tarafında ilan sahibine dair tüm iletişim verileri paylaşılmıştır. Bu verileri kullanarak, ilan sahibiyle iletişim kurabileceksiniz.

Arsalar, araziler, daireler, müstakil evler, işyerleri, villalar için açılan satılık - kiralık ilanları ve çok daha fazlası bu sitede sizleri bekliyor.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla