Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2013, 21:09   #1
jokerboy
Keyifli~Üye
 
jokerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Ağustos 2011
Mesajlar: 29
jokerboy is on a distinguished road
Puanlar: 3.978, Seviye: 1
Puanlar: 3.978, Seviye: 1 Puanlar: 3.978, Seviye: 1 Puanlar: 3.978, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 78%
Etkinlik: 78% Etkinlik: 78% Etkinlik: 78%
Standart Doksanlar dizisi için en doğru adres

Yeni çıkan diziler arasında severek izlenen Doksanlar dizisini doksanlardizi.org adresinden izlemeniz artık çok kolay. Bu diziyi birçok yerde de izlemeniz mümkün ama sitemizdeki düzen ve aradığınız her şeyin bu sitede olması siz izleyicilerimizin sitemizi ziyaret etme sebeplerinden sadece birkaçı.
Hangi bölüm ya da fragmanın hangi tarihte ve zamanda yayınlandığını sitemizden öğrenmeniz oldukça kolaydır. Nasıl mı? E-bülten abonesi olarak. Bu bültene abone olmak çok kolay bir şekilde yapılabildiği gibi güvenlik açısından da garantilidir ve istenildiği zaman da bu abonelikten çıkılabilir.
Ayrıca diziyle ilgili yeni çıkan fragmanlara veya TV?de yayınlanmış olan bölümünün tekrarına, sitemizden kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Bunların yanında son dakika haberlerine, oyuncular hakkında her türlü şeye, dizi müziklerine ve daha birçok merak ettiğiniz konulara da sitemizden ulaşabilirsiniz. Tüm bu bölümleri yüksek kaliteyle izlerken diğer taraftan da bölüm hakkındaki yorumlarınızı yazıp başka izleyicilerle tartışabilirsiniz. Oy vererek de bölümlerden ne kadar hoşnut kaldığınızı belirtebilirsiniz.
O yılları, yani 90?lı yılları tekrar yaşamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sitemize giriş yaparak merakla beklenen yeni bölümlerin fragmanlarını veya kaçırdığınız bölümleri istediğiniz zaman izleme olanağı sunuyoruz. Sitemize giriş yaptığınızda başka bir site daha aramayacaksınız. Sitemiz hakkındaki iyi veya kötü görüşlerinizi iletişim bölümünden bizlere bildirebilirsiniz. Eksik olan şeylerin eklenmesi, değiştirilmesini istediğiniz şeylerin değiştirilmesi, tartışmalarda yaşanan sorunların giderilmesi vb. gibi konulardaki görüşlerinize çözüm bulmak bizim görevimizdir.
jokerboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla