Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2013, 00:04   #1
VayAlem
Keyifli~Üye
 
VayAlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Temmuz 2013
Mesajlar: 74
VayAlem is on a distinguished road
Puanlar: 958, Seviye: 1
Puanlar: 958, Seviye: 1 Puanlar: 958, Seviye: 1 Puanlar: 958, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İzmir Tabela

Tabela sektörü, ticaretin, küçük yerleşim birimlerinde gelişip, isim yapmaya ve markalaşmaya başladığı zamanlarda, sanayi devrimleri ve dünya çapında ticari yaşamların ortaya çıkması ilk tabelaların oluşumunu sağlamıştır. Firmaların, kendilerini, hem ticari piyasada, hem tüketicileri arasında, tanınmasını sağlamak amacıyla işletmelerine verdikleri isimleri cam, ****l, plastik, ahşap ve buna benzer düz satıhlı yüzeylere yazarak, işletmelerin üstüne, girişine ve görünür noktalara astıkları materyallere genel anlamda tabela denir.

izmir tabela şirketimizin vizyonu :

Müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren lider bir tabelacı şirketi olmak. Kullanıcılarına uzun yıllardan bu yana aralıksız olarak hizmet veren izmir tabela şirketimiz, sunduğu kaliteli, ekonomik ve güvenli hizmet sayesinde sektör temsilcisi şirket haline gelmiştir. %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmetlerine devam eden izmir tabela şirketimizde son teknoloji ekipmanlar kullanılmakta ve alanında uzman personeller tabela işlemlerini yürütmektedir. izmir tabela, her türlü tabela üretimi, matbaa işleri,promosyon işleri yapar.

Kaliteli izmir tabela ürünleri !

izmir tabela, tabelacı, reklamcı, matbaacı, web sitesi tasarımı yapıyoruz.
Tabela, Totem, Kutu Harf Tabela sistemleri, Tente, Dijital baskı ve Led sistemleri ile kaliteyi uygun fiyata size sunuyoruz. Eczane Tabelası modelleri, farklı tabela çalışmaları, inşaat tabelası, krom kutu harf yapmaktayız. izmir tabela, kullandığı sarf malzemeden demirbaşa kadar sektörlerinde öncü kuruluşlarla çalışmaktadır. izmir tabela firması olarak, seri üretim ve özel üretim konusunda müşterilerimize yeterli desteği verebiliriz. tabela izmir, teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eden donanımlı bir kadroya sahiptir. izmir tabela, iso 9001, ohsas 20001 ve tse kalite belgeleri başvurusu kabul aşamasındadır.

Profesyonel izmir tabela hizmetleri !

izmir tabela, ekolojik ve doğaya zararı olmayan latex boyalar kullanmaktadır. izmir tabela, izmir karşıyaka tabela, karşıyakada tabelacı, bornova tabela, alsancak tabela hizmetlerimizle 2006 yılında yazılı ve görsel reklam sektörüne resmi olarak girdik. KURUMSAL olarak birçok resmi, kurumsal ve yarı kurumsal firmaların tabela ve reklam işlerini yürüttük, halen yürütmekteyiz. Tabela izmir firması olarak, başarma azmimiz ve çalışkanlığımız ile yaptığımız işe yüreğimizi koyar, hedeflediğimiz sonucu aşarız. Değişim ve yenilikler karşısındaki girişimci ruhumuzla, yeni fikirleri araştırır, destekler ve uygularız. İnovasyon gücümüzü farklı yetenek ve bilgiler ile şekillendiririz.

Yeni ve farklı fikirleri kucaklarız.

İletişim bilgilerimiz :

0 232 336 36 44
0 532 320 08 77
[email protected]
VayAlem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla