Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2013, 14:32   #1
VayAlem
Keyifli~Üye
 
VayAlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Temmuz 2013
Mesajlar: 74
VayAlem is on a distinguished road
Puanlar: 958, Seviye: 1
Puanlar: 958, Seviye: 1 Puanlar: 958, Seviye: 1 Puanlar: 958, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bedava Oyunlar

Bazen bilgisayar başında net? te kendinizi kaybettiğiniz, iş yerinde çalışırken bazen de canınızın sıkıldığı zamanlar oluyordur mutlaka. Bence kendinize biraz zaman ayırmalı, kafanızı dağıtmalısınız. O zamanlar tıpkı benim yaptığım gibi sizlere küçük flash oyunlardan oynamanızı tavsiye ederim.Sitemizden bedava oyunları tek tıkla kolay bir şekilde oynayabilirsiniz.

İsterseniz size benim yeni keşfettiğim ve severek girdiğim bir oyun sitesini ve neden tercih ettiğimi kısaca anlatayım. Sitenin adı HilalOyun.com. Sitede bir kere en önemli olan şeylerden biride sitenin tasarımıdır. Siteye girdiğinizde göreceksiniz site çok sadece ve rengi insanın gözünü yormuyor. Sitede aradığınız kategoriyi ve aradığınız oyunu rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Devam edecek olursak site ve oyunlar açılırken saatlerce beklemiyorsunuz. Oyunun açılması sırasında 10 dan geriye doğru sayan bir sayaç yok, direk oyuna başlıyorsunuz. Ve sitenin hiçbir yerinden aldatıcı yada gereksiz reklam, haber, üyelik zorlaması gibi dayatmalar yok. Ayrıca interaktif bir site diyebilirim. Yani olmasını istediğiniz ve bulamadığınız ya da oyunlardaki herhangi bir sorun yada sizin takıldığınız bölüm ve gereken yöntemleri ileterek anında yardım çağrınıza cevap alabiliyorsunuz. Burada bulunan oyunları diğer oyun siteleri ile paylaştıkları gibi diğer yerli ve yabancı sitelerden beğenilen oyunları da hemen ekliyorlar. Bazı gereksiz oyunlar oluyor biliyorsunuz. Onları elemişler onları eklemiyorlar. Televizyondan, tablet ve telefondan giriş yapabiliyor ve eğer cihazınızda Flash Player yüklü ve güncel durumda ise rahatlıkla oynama imkânı da mevcut.Dondurma macerası gibi bir çok oyunu oynayabilirsiniz.

Umarım sizde eğlenceli vakit geçirirsiniz. Biliyorsunuz ki flash oyunlar her zaman her yaş gurubuna hitap etmiştir. Ben ilk çıktığı zamanlar oynuyordum şimdide oynuyorum sanırım yıllar sonrada oynayacağım.

Bu bağlamda son zamanlarda gezip gördüğüm ve beğendiğim bu siteyi sizlerle paylaşmak istedim. Buradaki beğendiğim birkaç oyunda: Çanakkale geçilmez oyunu, Super rally, Rambo zombilere karşı ve vazgeçilmez mario oyunları.ve hepsi ücretsiz oyun..
VayAlem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla