Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2013, 00:32   #1
VayAlem
Keyifli~Üye
 
VayAlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Temmuz 2013
Mesajlar: 74
VayAlem is on a distinguished road
Puanlar: 958, Seviye: 1
Puanlar: 958, Seviye: 1 Puanlar: 958, Seviye: 1 Puanlar: 958, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Oyun Oyna OyunGator.com da

Türkiye'deki en harika sitelerinden en basinda olan Oyungator, sizlerin zevkli ve kaliteli zaman geçirmesinizi imkanini sunacaktir.
Forumumuzda çok farkli oyunlar olmasi bizi tercih etmenizdeki sebeplerden biri olabilir.
macera oyunlari, zeka oyunlari, araba yarislari, iki kisilik oyunlar oynayabileceginiz, çesitli kiz oyunlari oynayabileceginiz her türlü oyun bulabileceginiz eglenceli oynayabilecegiz bir oyun sitesidir.
Oyun sitemizde ki görsel kalite, oyunlarin donmamasi ve sitenin hizli açilmasi sizlere gösterdigimiz hassasiyeti ve sizlerin mutlu ayrilmasi site yönetimi için çok önemlidir.
Sitemizi bir özeligi de oyunlarin sürekli yenilenip güncellenmesidir. Her yasta insanin girip oyun oynayabilecegi flash oyun sitesi güzel vakit geçirmenizi saglayacaktir.
Flash oyun ve 3D oyun severler icin site vazgeçilmez olacaktir.Elbise Giydirme Oyun Oynama kelimesi ile yola cikan ekibimiz sizin rahatiniz için herseyi yapmis olacak.
Flash oyun ve 3D oyun severler icin site vazgeçilmez olacaktir.Merhaba oyun severler sizlere yeni bir siteden bahsedecegim sitemizin adı OyunGator.com tabiki kısa adı bu adındanda anlaşılacagı gibi
Gator ingilizce gıcır veya timsah anlamına gelir biz ise canavar anlamaında kullandık yani Oyun Canavarı nedenmi Canavar cünkü canavarlarda
aşırılık vardır bizim sitemizdede aşırı eglence var güncel oyunlar var hergün yeni oyunlar var.aksiyon oyunları
,macera oyunları,çizgifilm oyunları ,nişan oyunları ve daha aklınıza ne gelirse her oyun çeşidi mevcut olup tüm isterlere karşılık verilmektedirSitemize girdiginizde yıldız şeklinde ve üzerinde yeni yazan
oyunlar yeni eklenmiştir ve türkiyedeki oyun sitelerinin hiç birinde yoktur bu cok önemli cünkü oyunlarımızı kendimiz yapmaktayız ve dagıtmaktayız.
Siz oyunsverlere Renkli Toplar Oyununu sunmaktan gurur duyuyoruz.Her çeşit oyun bünyemizde mevcuttur örnegin araba yarışları,
beceri oyunları,macera oyunları,hedef vurma oyunları,nişan oyunları,zeka oyunları,barbie oyunları ve dah birsürü 34 kategoride oyunlar bulunmaktadır.
Cocukları ruh saglıgını bozacak yapıdaki oyunları barındırmamaya dikkat ediyoruz.Meb onaylı sitemiz okullarda acık durumdadır.Cocuklar okuldan geldikten sonrada oyun oynamak isterler ve OyunGator.com devreye girer
onlara en kaliteli en gelimiş ve becerileini geliştirebilecekleri oyunları sunar.
Kızlar için ayrı erkekler için ayrı tarzlarda oyunlar bulunur. Her yasta insanin girip oyun oynayabilecegi flash oyun sitesi güzel vakit geçirmenizi saglayacaktir.
Barbilei güzelleştiren ona makyaj yapan elbise giydiren ve saclarını tarayan kızlarımızın yanı sıra kaktüs m Coy ile eglenen
kötülere şavaş acan ya da köprü kurma oyunu ile becerisini deneyen ya da gizli eşya bulma oyunlarıyla dikkatini ölçen ya da araba yarışlarıyla heycana kapılan erkek oyuncularımızda vardır.
Anne ve babalar gönül rahatlıgıyla sitemize giren cocuklarını denetlemeye ihtiyac duymadan bırakabilirler.Siz bulaşık yıkarken biz cocuklarınıza iyi bakıyor onları eglendiriyor olucaz.
VayAlem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla