Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2013, 16:52   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kimyasal Solüsyon



Kimyasal Peeling uygulaması cildin yıpranmış, tazeliğini ve parlaklığını kaybetmiş üst tabakasının soyulmasını ve dökülmesini sağlayarak ve derinin daha alt tabakalarında yeniden bir yapılanma sürecini başlatıp; kolajen sentezlenmesini uyararak daha genç ve sağlıklı homojen bir derinin ortaya çıkmasını sağlar.

Peeling tedavisinde deriye, yüzeyel tabakaların ayrılmasına ve soyulmasına neden olan bir solüsyon uygulanır. Kırışıklıklar, lekeler, sivilce izleri çin çeşitli cilt yenileme teknikleri kullanılmaktadır.
Burada amaç pürüzlü üst cilt tabakasını kaybedip daha sağlıklı, pürüzsüz, parlak, lekelerin kaybolduğu ve daha nemli bir cilt elde etmektir.

Peeling işlemi sonderece kısa süren bir işlemdir. Deri yağlarından arındırıldıktan sonra seçilen peeling solüsyonuna ve uygulamanın derinliğine bağlı olmak üzere yüzde bekletilen solüsyon nötralize edilir ve işlem sonrası iyileştirici, yatıştırıcı bir krem ve güneş koruyucu uygulanarak işlem sonlandırılır.

Tca Peeling sayesinde Ameliyat izi, hamilelik ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı oluşan derin veya yüzeysel çatlaklar, istenmeyen dövme, kalıcı makyaj, yara izi, akne çukurları, sivilce izleri ve güneş lekelesinden çok kolay biçimde kurtulabilirsiniz.

tcakimyasalpeeling.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla