Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ekim 2013, 13:27   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul Klima Servisi



KLİMANIZ İÇİN GEREKEN HERŞEY

Havaların yavaş yavaş *soğumaya başlaması ile birlikte evinizde işyerinizde yazlıklarınızda ve klimanızın olduğu her yerde sizlere her türlü montaj bakım-onarım garantili yedek parça imkanı ile sizlere hizmet sunan bütün klima servis firmalarına ulaşabilirsiniz. Profesyonel uzmanlar yardımı ile klimanıza dair bütün işlemleri kısa sürede halledebileceğiniz yeni ya da 2. el klimalar ve yedek parça garantisinden yararlanabileceğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

Kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile klimanızın her türlü derdine deva bulunur. Özellikle yazın sona ermesi ile birlikte klimaların filtrelerinde meydana gelen mikro bakterilerin havaya yayılmasını ve sağlığınıza zarar vermesini engellemek amacıyla filtrelere özel temizlik malzemeleri ile temizlenmesi servis tarafından itina ile yapılmaktadır. Aynı zamanda klima gaz ayarlarının yıllık olarak ayarlanması da aynı şekilde saymış olduğumuz hizmetler içerisinde yer almaktadır. Klima kullanımında kimi zaman dikkatli olunmalıdır. Kışın oda içerisinde bulunan nem ve benzeri durumlarda havayı kuru tutmasından dolayı farklı yöntemler yardımı ile birlikte bu durum ortadan kaldırılabilinir.

Bu durumların yanı sıra klima kullanımı ile ilgili bilgilendirme yine servis tarafından detaylı bir şekilde kullanıcılara aktarılmaktadır. Her türlü sorununuzda klima servis elemanlarından yardım isteyebilir ve danışabilirsiniz. Servis hizmetlerinden yararlanırken klimanız ile ilgili kullanım hataları hakkında bilgi alış verişinin de bulunmayı unutmayınız. Bunun yanında kendinizin yapabileceği küçük çaplı temizlik ve bakımlar içinde servis elemanlarından yardım alabilirsiniz.

klimaservis.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla