Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2013, 15:11   #1
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Akıllıbıdık İle Çocuğunuzun Hayallerini Gerçekleştirin

Akıllıbıdık İle Çocuğunuzun Hayallerini Gerçekleştirin
Çocukların gelişiminde oynadıkları oyuncakların çok önemli bir yeri vardır. Çoğu çocuk ilk eğitimlerini oynadıkları oyuncaklardan almaktadır. Bu nedenle ebeveynler çocukları için oyuncak seçiminde çok dikkatli davranmalıdır. Oyuncak alırken o oyuncağın eğiticiliği iyi araştırılmalıdır. Çocukları iyiye ve güzele yönelten oyuncaklar seçilmelidir.
Eğitici oyuncaklar www.akillibidik.com/EGITICI-OYUNCAKLAR/EGITICI-OYUNCAKLAR.aspx adresinden de bakabileceğiniz gibi çocuklarınızı eğiten oyuncaklardır. Eğitici oyuncaklar sayesinde çocuklarınıza diş fırçalama eğitimi verebilir, pusula kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
Özellikle küçük yaştan itibaren çocuklarınıza zeka geliştirici oyuncaklar www.akillibidik.com/ZEKA-GELISTIRICI-OYUNLAR/ZEKA-GELISTIRICI-OYUNLAR.aspx satın alarak çocuklarınızın zeka gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Zeka geliştirici oyuncakların başında puzzle gelmektedir. Ayrıca satranç ve sudoku gibi oyuncaklar da çocuğunuzun zeka gelişimine yardımcı olmaktadır. Okul donanımları www.akillibidik.com/OKUL-DONANIMLARI/OKUL-DONANIMLARI.aspx adresinde bulabileceğiniz, çocuklarınız için üretilen küçük eşyalardır. Gerek küçük koltukları, anaokulu malzemelerini, masaları ve oyuncakları bu adresten kolaylık ile temin edebilirsiniz.
Eğer küçük bir bebeğiniz var ise onun gelişimi için yardımcı elemanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bebek gereçleri www.akillibidik.com/BEBEK-GERECLERI/BEBEK-GERECLERI.aspx internet adresinden temin edilebilen yürüteç, lazımlık ve ana kucağı gibi ürünlerin genel adı olarak adlandırılmaktadır. Bebek gereçleri sayesinde bebeğiniz daha rahat bir bebeklik geçirecektir.
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla