Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2013, 14:59   #1
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Güzellik uzmanlığı eğitimi konusunda bir Marka

Güzellik uzmanlığı eğitimi konusunda bir Marka
İpek kirpik kadınların hep hayal ettikleri dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak için kimyasal ve ciddi yıpratıcı çözümlere göre çok daha sağlıklı, maskara ve rimel kullanımına gerek bırakmayan bir uygulamadır. İnsanın bakışlarındaki anlamı kuvvetlendiren ipek kirpiklerin her türlü cilt için hassas clitler ve normal clitler için farklı yapıştırma ürünleri mevcuttur. İpek kirpik protez kirpikler gibi kirpiklerin ortasından değil dipten takılır, dolayısıyla ipek kirpik uygulamasında siyah nokta şeklinde benekler kalmaz ciltte. 1.5 saatte takılan 90 gün kalıcığını koruyan ipek kirpiklerin daha da popülerleçeceği ve daha çok tercih edileceği kesin.
Profesyonel ipek kirpik uygulama eğitimi sizi piyasadaki rakiplerinizden bir üst kategoriye yerleştirecektir. Bilgi, birikim ve eğitim gerektiren kendi şartlarınızla öğrenemeyeceğiniz bir uygulama olduğundan eğitimi almış olmak, güzellik uzmanlığı konusunda sizi bir adım daha, uzmanlığa bir adım daha yaklaştıracaktır. Uygulamayı yapan yer eğer dikkatli ve özenli yapıyorsa kirpikleri kullanım süresi uzayabilir bu ipek kirpiklerin. Tel tel dökülmez, gözde bir ek parça varmış gibi hissettirmez.
Çiğdem Sarp Akademi’den birçok hizmet alabilirsiniz. İpek Kirpik eğitimi, ipek kirpik eğitimi - www.cigdemsarpakademi.com/ipek-kirpik-egitimi.html ile ipek kirpik takma konusunda uzmanlaşabilirsiniz. Ipek kirpik kursu www.cigdemsarpakademi.com/ipek-kirpik-kursu.html
ve protez tırnak kursu www.cigdemsarpakademi.com/protez-tirnak-kursu.html ile güzellik salonlarında çalışmak için iş ihtimallerini arttırabilirsiniz. Protez tırnak eğitimi - www.cigdemsarpakademi.com/protez-tirnak-egitimi.html
ipl eğitimi www.cigdemsarpakademi.com/ipl-epilasyon-egitimi.html diğer tüm eğitimler gibi uzmanlarca ve dikkatli seçilmiş konularla sürdürülmektedir.
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla