Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2013, 18:51   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Popüler Bahis İddaa

Futbol 22 kişi ile oynanan ve 1 de hakemin saha içinde olduğu bir spor dalıdır. Futbol takım sporudur. Toplu oyuncularla oynanır. Tek başına oynanmaz. İnsanlar tarafından zevkle ve sevilerek izlenir. Bir takıma gönül vermiş olan sporcuları destekleyen insanların oluşturduğu seyirci oldukları insanlar grubu o takımın seyircileridir. Bazı insanlar futbolu saplantı haline getirir ve fanatikleşir. Bu fanatikler tarafından maç kaybedildiği zaman olaylar çıkarılır. Sevdikleri için ne yapacaklarını bilmeyen insanlar takımları yenilince hazmedemezler. Tek neden budur. Yediden yetmişe herkes tarafından sevilerek izlenen bir spor olduğu için, bu spor herkes tarafından oynanır ve sevilerek izlenir insanlar bazen televizyonlarından izlerken bazen de evlerinden izleyip maçlarına destek olurlar.

Futbol seyircileri tarafınan, iddaa oynanır. İddaa tuttukları takımın veya diğer takımlar arasında oynan futbolun o oyunda ne yapacaklarını yenecek mi ve ya kaç gol atacak iki takım bunları belirtir. İddaa sonuçları o maçın son bitim düdüğüne kadar belli olmaz, şans oyunları arasında en çok oynanan bir oyundur iddaa. Bu yüzden binlerce insan tarafından iddaa sonuçları merakla beklenir.

Her yerden güvenerek iddaa sonuçları takip edilmez sitemizde http://iddaasonuclari.com/ iddaa sonuçlarını takip edebilecek, oynanan maçların skorlarını hemen görebileceksiniz. İster Türkiye süper ligi ister yabancı oynanan futbol takımlarının oynadıkları oyunları görerek takip edebileceksiniz. Futbol oldukça zevkli bir spor olduğu için sitemiz sayesinde takip edeceksiniz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla