Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2013, 17:58   #1
formulaf1
Keyifli~Üye
 
formulaf1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 17 Haziran 2013
Mesajlar: 181
formulaf1 is on a distinguished road
Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1 Puanlar: 1.784, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Tarım Sektörü

Tarım Sektörü
Tarımcılık bir toplumun gelişebilmesi için çok önemlidir. Fakat tohumun satın alınacağı yer çok önemlidir. Çünkü tohumun kaliteli olması kaliteli mahsulün toplanmasını sağlayacaktır. İyi mahsulü olan biri iyi bir kazanç elde eder. Sebze tohum www.intfarming.com/dogal-sebze-tohumlari çeşitleri bu adreste bulunabilmektedir. Doğal acur tohumundan doğal bamya tohumuna kadar aradığınız her türlü tohumu bulabilirsiniz.
Çilek ekmek ve ürü vermesini beklemek çilek fidesi www.intfarming.com/fide-fidan/cilek-fidesi ekip ürün almaktan daha zordur. Bu nedenle hazır çilek fideleri satın alıp tarlanıza ekmek hem zamandan hem de insan gücünden tasarruf etmenizi sağlar.
Bitkilerin sağlık ile büyümeleri için özenli bir bakım şarttır. Gübre www.intfarming.com/gubre-cesitleri sayesinde bitkileriniz daha sağlıklı ve daha hızlı büyüyecektir. Hangi bitkiye hangi gübreyi kullandığınız da önemli bir ayrıntıdır.
Tarım www.intfarming.com/tar%C4%B1m-ilaclar%C4%B1 ilaç kullanmayı gerektiren bir sektördür. Tarım ilaçları ile bitkilerinizi böceklerden ve haşerelerden koruyabilirsiniz. Bu sayede daha kaliteli mahsuller elde edebilirsiniz. Soğan tohumu www.intfarming.com/sebze-tohumlari/sogan-tohumu kendi arasında kategorilere ayrılmaktadır. İster normal soğan tohumu ister kırmızı soğan tohumu alabilir, mahsullerinizi geliştirebilirsiniz.
formulaf1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla