Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2013, 06:01   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart idata Vize Başvurusu



SEYAHATİN YÜKÜNÜ ÇEKMEDEN KEYFİNİ SÜRÜN

Avrupa topraklarımızın bir kısmını da içerisine alan bir kara parçası olmasına rağmen aslında en zor vize veren ülkelerin toplandığı bir alanı kapsar. Bunun bazı sebepleri siyasi veya toplumsal olabilir. Ama her şartta Avrupa ülkelerinin oldukça seçici olduklarını bunun da aslında gelişmişlikten kaynaklandığını tahmin etmek çok zor değildir.

Vize almak istiyorsanız önünüzde uzun ve zahmetli bir yol vardır. Zira toplamanız gereken evraklar uzun bir bürokrasi ve konsolosluklarda uğraştırıcı birçok işlem yapmanız gerekmektedir. Ancak ülkemizde bu işleri sizin yerinize yapan vizenizi alan hatta talebiniz halinde otel ve uçak rezervasyonunuzu bile yaptırarak seyahatinizi ciddi anlamda kolaylaştıran ofisler bulunmaktadır.

İdata vize başvurusu ofisleri İtalya Almanya ve Hollanda'ya *vize almak* için müşterilerinden evraklarını alarak bu işlemi onların yerine gerçekleştiren firmalardan birisidir. Bu konuda resmi olarak da yetkili olan idata Almanya vizelerinde de müşterilerine vize ve pasaport işlemlerinde otel ve uçak bileti rezervasyonlarında hizmet vermektedir.

Ancak sadece Almanya? ya vize almak istiyorsanız idata değil başka firmalar da size yardımcı olabilir. almanyavizesial.org*bu firmalardan sadece birisidir. Sizin yerinize pasaport çıkarma vize alma işlemlerini gerçekleştirir işinizi çok kolaylaştırır. Size de tatilin ve seyahatin keyfini çıkarmak kalır. Alman vizesi almak disiplin içerisindeki Almanlara açıklama yapmak bürokratik işlemlerin çokluğu sizi daha gitmeden bezdirmesin. Evraklarınızı gönderin vizeniz adresinize gelsin.

almanyavizesial.org
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla