Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2013, 20:23   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Nakliyat Fırsatı



Biz kimiz?

Naklinet Nakliyat A.Ş. 2012 yılında İstanbul?da kuruldu. Evden eve taşımacılık hedefiyle yola çıktık.
İnsanların bir taşımacılık firmasından en büyük beklentisinin müşteri memnuniyeti olduğunu gördük. Evden eve taşımacılık işlerinde birçok kez eşyaların zarar görüp insanların bundan şikayetçi olduğunu ve taşıma işlemini yapan firmalar tarafından zararlarının karşılanmadığını gördük. Biz de Naklinet Nakliyat A.Ş. olarak www.nakliyatfirsati.com internet sitesini kurduk. İnsanların bize daha rahat ulaşabilmeleri ve taşınma taleplerini kolaylıkla bildirmelerini sağladık. Taşınma işleminde önem taşıyan eşya miktarı, kat durumu, taşınma tarihi, merdiven- asansör kullanımı gibi etkenleri ve paketleme ile depolama gibi hizmet isteklerini form yardımıyla birkaç dakika içerisinde kolayca bildirmelerini sağladık.
Evden eve eşya taşımacılık işleminin yanı sıra ofis taşımacılığı, banka taşımacılığı, özel kasa piyano taşımacılığı, müze taşımacılığı, kurumsal ürün taşımacılığı ve fuar taşımacılığı gibi özel faaliyetler de verdiğimiz hizmetlerin arasında bulunuyor.
Hiçbir zaman Naklinet Nakliyat A.Ş. filomuz ile nakliye hizmeti vermeyi düşünmedik. Alanın lider Turkcell, Mudo, Migros, Efes, BSH ve JTI gibi şirketleri filolarla ilgilenmek yerine outsource yöntemini kullanıyor. Biz de Naklinet Nakliyat A.Ş. olarak filolarla ilgilenmek yerine Türkiye'deki lider şirketler gibi outsource yöntemini kullanıyoruz. Outsource yöntemiyle verilen hizmetin organizasyonunu en doğru şekilde planlayarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı kendimize hedef edindik.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Nakliyat alanında Türkiye genelinde faaliyet gösteren tüm firmaları detaylı olarak araştırarak www.nakliyatfirsati.com çatısı altında topladık. Faaliyet alanlarına göre planlama yaparak hizmet verecekleri bölgeleri belirledik. Hem www.nakliyatfirsati.com üzerinden yaptığınız hem de 0(212) 709 62 62 numarası ile Konusunda Uzman Müşteri Temsilcilerimize gelen talepler doğrultusunda Doğru Analiz sonucu Size en uygun nakliye hizmetini şekillendiriyor ve uyguluyoruz.

Neden Biz ?

Naklinet Nakliyat A.Ş. olarak gücümüzü aldığımız en değerli kaynak "İnsan Kaynakları Kaynağı"dır. Alanında uzman personellerimiz; planlama uzmanlarımız ve uzman müşteri temsilcilerimiz ile en kaliteli hizmeti vermeyi her zaman için amaç ediniyoruz. Talebinizin planlama işlemlerini yaptıktan sonra outsource yöntemi ile nakiyecilerimize planı ulaştırıyoruz. Sizin yerinize takibini yapıyoruz; en hızlı ve en güvenilir şekilde nakliye hizmetinizin sizin memnuniyetiniz gözönünde bulundurularak yerine getirilmesini sağlıyoruz.

Verdiğimiz Hizmet Nedir ?

Türkiye?de 81 ildeki nakliye firmalarımız ile sizin için en uygun nakliye organizasyonunu belirleyip, uyguluyoruz. Siz işleriniz ile ilgilenirken Naklinet Nakliyat A.Ş. ile sizin için en güvenilir, en hızlı ve en cazip nakliye hizmetini sunuyoruz.

nakliyatfirsati.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla