Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2013, 10:35   #1
vitrinlikseo
Keyifli~Üye
 
vitrinlikseo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Ekim 2013
Mesajlar: 23
vitrinlikseo is on a distinguished road
Puanlar: 1.440, Seviye: 1
Puanlar: 1.440, Seviye: 1 Puanlar: 1.440, Seviye: 1 Puanlar: 1.440, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Restoran Otomasyon Programı

Restoran programı denilince dokunmatik ekran ve el terminali ile sipariş alabilme ilk akla gelen özellikler arasında yer almaktadır. Detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızdan bulabilirsiniz. Veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0262 644 90 91
Restoran otomasyon programı nın diğer bir özelliği de farklı yazıcılardan adisyon, mutfak, bar vb. noktalardan alınan siparişlerin çıktısı ile takip edilebilmesidir. Garson ile mutfak arasındaki iletişimi hızlandırdığı için siparişler daha hızlı servis edilecek bu da yanında müşteri memnuniyetini getirecektir. Garson ile mutfak arasında yanlış sipariş alma kargaşası ortadan kalkacaktır. Siparişler mutfağa gönderilerken özel açıklamalar ile (Soğansız, Acılı vb.) alınan siparişler özelleştirilebilmektedir.
Restoran adisyon programı nın paket servis modülüyle müşteriler sizi aradığında restoran yazılımı hemen müşteriyi tanır ve sipariş almanızı hızlandırır.
Kat planı bölümü ile masaları restoran veya cafenize göre düzenleyebilirsiniz. Bu ise garsonların siparişleri doğru masalara almasını sağlayacaktır. Masa birleştirme ve ayırma, değiştirme ve rezerve seçenekleriyle masaları kolay yönetebilirsiniz.
Gruplar için hazırlanmış olan parçalı ödeme (alman usulü) ile tek tek ve kişilere göre ödeme alabilirsiniz. Restoran takip programı ile işletmenizdeki para akışını kolayca kontrol edebilirsiniz.
Kayıt günlüğü özelliği ile çalışanlarınızın iptal, silme ve düzenleme gibi programa müdahalerinin önüne geçebilirsiniz.
Üretimini yaptığınız ürünler için mamul ve yarı mamuller için farklı maliyet türlerine göre reçete oluşturabilirsiniz. Reçete bazında üretim gideri tanımlayabilir ve maliyet raporları alabilirsiniz.
Aybit-Mobil Takip sistemi (Android üzerinde çalışmaktadır.) ile ofis dışında olsanız dahi internet üzerinden işletmenizi kontrol edebilirsiniz.
Restoran otomasyon sistemimiz Depo ve stok takibi ile şubeler arası bağlantılı olarak çalışabilmektedir. Çağrı merkezi sistemi ile siparişlerinizi şubelere aktarma özelliği ile siparişleri tek elden alarak şubelere bildirimi yapabilmektedir.
Aybit restoran otomasyon sisteminin demosunu inceleyiniz. Daha detaylı bilgi için bizlere 0 262 644 90 91 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Web sitemizi ziyaret için;
http://www.aybitrestoranprogrami.com
http://www.aybitrestoranprogrami.com...ellikleri.html
Cafe restoran programı
Restoran Otomasyon Programı
adisyon programı
vitrinlikseo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla